Ogi bl 42 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Jeli imao mozda neko iskustvo sa ovim gumama,posto vidim da se o njima slabo diskutovalo.Inace mogu ih dobiti za ,cca 100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 12, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Stavio sam Sava Racing gume kostale me oko 18 000 dinara. Ponasaju se lepo. Negde sam procitao da se brzo potrose mada ja sam moje tek razradio tek oko 2000 km. Kada vozim malo duze zagreju se i onda stvarno mogu da udjem lepo u krivinu pa ne trosim samo sredinu. Jedino kada je vlazan put ili ima puno prasine/sitnog kamenja i raznih drugih cestica po putu zna nekad zadnja guma da proklize tj da mi pomera dupe ali drzim kocnicu do zaustavljanja svakako. Zadnja situacija je bila danas kada sam kocio pre lezeceg a vozio sam sirok krug oko grada pa sam prolazio i kroz sela okolo a sada je sezona zita i kako prikolica ide preko lezeceg nakupe se zrna oko lezeceg i malo je zanela zadnjica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 12, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što si opisao je nešto što se dešava sa bilo kojom gumom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 13, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1373653765[/url]' post='1522406']Ovo što si opisao je nešto što se dešava sa bilo kojom gumom. Eto onda su Sava gume ok ako se ponasaju kao bilo koja druga guma:D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 13, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan gde ste nasli Sava moto gume leba vam? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan gde ste nasli Sava moto gume leba vam? Evo drugar pogledaj,kakva god da je vrijedi dvije sezone i bolje su od ovih mojih mitas08 iz 2009god. link http://www.savatech.eu/tyres/motorcycle-tyres/enduro.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 14, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan gde ste nasli Sava moto gume leba vam? Evo drugar pogledaj,kakva god da je vrijedi dvije sezone i bolje su od ovih mojih mitas08 iz 2009god. link http://www.savatech....res/enduro.html Mislim da je kolega pitao "gde ste nasli", u smislu gde mogu da se kupe (pogledaju, opipaju, omirisu)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Posto te gume? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan gde ste nasli Sava moto gume leba vam? Evo drugar pogledaj,kakva god da je vrijedi dvije sezone i bolje su od ovih mojih mitas08 iz 2009god. link http://www.savatech....res/enduro.html Mislim da je kolega pitao "gde ste nasli", u smislu gde mogu da se kupe (pogledaju, opipaju, omirisu)... U Banja Luci,kuca koja prodaje auto gume sa kojom saradjujem i kompenziram i pitam ih za moto gume i oni mi ponude ove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Posto te gume? [/quote 100e plus pdv,al je meni odbitna stavka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...