Zeleni 65 193 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom avgusta planiram voznju od 3-4 dana jer vremena se nema vise. Ja cu to skolski;iznijet cu svoj plan a zatim zamoliti za sugestije. Putujem sam i plan je voziti po lijepim krajolicima i obici prijedjele gdje nisam bio do sada. Dan 1. Bijeljina, Zvornik, Han pijesak. Oko 120 km, tu cu prespavati kod rodbine i malo navece izaci potraziti GS sa foruma u vezi dogovora za enduro voznju koja se treba odrzati 17.-18. avg u Han pijesku u njegovoj organizaciji. Dan 2. Han pijesak,Sokolac, Visegrad pa prelaz u Srbiju Zlatibor, Nova varos, Sjenica, Novi pazar, Raska, Kopaonik. Oko 400 km. Dan 3. Kopaonik, Kursumlija, Prokuplje, Leskovac, Vlasinsko jezero, Pirot, Knjazevac, Zajecar Oko 400 km. Dan 4. Zajecar, Kladovo , DUNAVSKA KLISURA. Pozarevac, Smed palanka, Topola, Arandjelovac, Lazarevac, Valjevo, Sabac , BIJELJINA. Oko 550 km, ako stignem. A sad par pitanja: Kakav je put Nova varos - Sijenica ? Kuda ici iz Raske a da se provozam Preko Kopaonika a u pravcu prema Kursumliji? Kakav je put Vlasina - Crna trava- Svodje - Pirot? Na kraju sta vidjeti, sta zaobici a sta ni slucajno propustiti na ovoj deonici. Naravno ovo je grubi plan i moze se korigovati i mjesta spavanja su promjeniva jer nemam pojma kakav ce tempo biti, a ja racunam skroz lagani, tj UZIVANJE u voznji a nikako jurnjava. Vozim starog dobrog GSXR-a iz 1991. god i nisam za makadam i neke off deonice, asfalt pa bilo kakav. Ako neko primjeti plavo bijelu uljaru Svicarske table ZH a voljan je da zrtvuje pola sata da se upoznamo ,popijemo pice neka se javi. Zelim vam toplo ljeto i puuuuuuno kilometara. Dragan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, dobro dosao u kraj Raske i Kopaonika. Kad dodjes u Rasku, javi se na 0646657872, ako me bude bilo da se makar upoznamo. Iz Raske za KOP imas dva pravca preko Rudnice 38km i preko Jos Banje 54km pa kud ti je volja. u Josanickoj Banji imas tople bazene i znatno jeftiniji smestaj od Kopaonika pa to iskoristi za relaksaciju na putu. Srecno i pazi kako drugi voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, dobro dosao u kraj Raske i Kopaonika. Kad dodjes u Rasku, javi se na 0646657872, ako me bude bilo da se makar upoznamo. Iz Raske za KOP imas dva pravca preko Rudnice 38km i preko Jos Banje 54km pa kud ti je volja. u Josanickoj Banji imas tople bazene i znatno jeftiniji smestaj od Kopaonika pa to iskoristi za relaksaciju na putu. Srecno i pazi kako drugi voze. Hvala za info.Javljam se sigurno a ja sam i planirao da prespavam u Josanickoj banji ako taj dan stignem do iste ili da se skotrljam preko Kopa pa u Brzece na spavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jul 16, 2013 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Postoji put Kopaonik- Kursumlija ali imas makadam jedno 10km pa ti ne savetujem nikako da ides tuda. Bolje je sa Kopaonika da ides prema Brusu i Blacu pa kad prodjes Blace i kad izadjes na magistralni put Nis-Merdare da skrenes desno prema Kursumliji (ako bas hoces u Kursumliju ili Djavolju varos) a ako ne onda levo i ides prema Prokuplju. Cela ta deonica je ok za voznju. Put Svodje- Pirot je u dosta losem stanju sa dosta zakrpa i tu i tamo imas po neku rupu pa moras da budes oprezan. Inace priroda je tamo prelepa i krivine su odlicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jul 16, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put Nova varos - Sijenica ? Kuda ici iz Raske a da se provozam Preko Kopaonika a u pravcu prema Kursumliji? Kakav je put Vlasina - Crna trava- Svodje - Pirot? Put Nova Varos-Sjenica je extra odlican skoro sam tuda prosao uzivancija za voznju. Od Sjenice ako ides preko N.Pazara, taj deo zaobidji, uzasan put, nema rupa ali krpacina teska. Od Vlasine do Crne Trave odlican kao i od Surdulice do Vlasine, posle onako nije bas nesto malo je stariji asfalt a nije ni toliko strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...