Ghoust_rider1 0 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Stevan,dolazim iz okoline Barajeva,tacnije iz Lisovica,sigurno ste vec culi za to mesto.. Vozim motor od petnaeste godine.Prvi motor mi je bio Tomos Bt 50,koji sam pre dve nedelje zamenio za MZ etz 150.. Zelja mi je bila da vozim malo veci motor,pa sam je i ostvario,motor je u svakom smislu extra i za one koji vole brzu voznju i za one koji uzivaju u voznji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 11, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dushan 2 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Stevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 12, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Prvi savet: nauci da uzivas u voznji pa tek onda brzu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghoust_rider1 0 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici i na savetima,svakako cu ih upotrebiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...