Dakibjj 0 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Presao sam sa skutera na Yamahu Tzr125 4fl, voleo bi' da mi neko da nekakav savet vezan za motor i za voznju uopste, gde mogu da nabavim delove za nju (fale mi zmigavci i retrovizori)? Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Jul 10, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мигавци и ретровизори су ти нешто што имаш мање-више на сваком кораку, пошто се сада углавном праве они универзални. Савет за мотор ћеш сачекати од некога ко је возио поменути модел, а савет за вожњу, лагано само, возај се што више, да се навикнем на вожњу, осетиш мотор, нигде немој журити, најважнија је кочница у глави, а кад прође време и дође искуство, онда ћеш већ сам знати шта и како. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...