Gocko 71 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan U restauraciji mog R-a dosao sam do guma na usisu koje su ispucale na slici pod brojem 5 . Da li to ima da se nadje kod nas i ako neko zna gde, bila bi dragocena informacija ladnog piva vredna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan polovno / novo ? novo kod Radulovica .. polovno kod Dzerija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan polovno / novo ? novo kod Radulovica .. polovno kod Dzerija Novo kod Radulovica............................levi desni 9900 din Polovno ........................................ne zadovoljava Ladno pivo......................................obezbedjeno javiti termin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Druze, imas na ebay.de 18evra + versand (postarina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Novembar 1, 2013 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako budeš menjao, obrati pažnju na napasovanost, ja sam dan ipo pasovao flanšne. Preko 1 mm je po zidu bio manji presek iza TB-a a na ulazu u usisnu komoru oko 0,5 mm, praktično nije ravno već zahteva konus. I namaži ih da prenoće nekom kočionom mašću, duže će trajati i biti mekše. I pregledaj kako TB naleže na samu flanšnu kad se nabije do kraja, može da se javi džep. Predpostavljam da znaš, imaš markere svuda za centriranje celog usisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam imao vise srece nego pameti. Naime krajem jula sam dobio nove i sljepio ih umesto starih,doduse ocistio sam mesto gde nalezu i evo sljaka sve bez greske.Sad ne znam dal da ih rasturam da bi po proceduri montirao za svaki slucaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Novembar 2, 2013 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Smo ako si zaražen ludilom ko neki. :lol:Moj radio bez da sam znao da bi mogao bolje, sigurno je prečnik bio manji za 3mm a čisto sam rasturio usise jer mi drugar zamerio, kako kaki su ti prljavi a "majstor denci" ih kao očistio. I onda je sve pretrpelo celu reparaciju pošto cakću svi od pohabanosti, osovine, leptiri,...povećanje protoka, glancanje difuzora i na kraju pasovanje flanšni. Zaludan je posao, između ostalog mora da se otkače sajle a to im ne prija pogotovu ako imaš ko ja onu trkaću L varijantu, očas posla se nažulji i onda nema ništa ni od sinhronizacije nit pune snage desnog podbijanja. Samo proveri da li ti usisne cevka iz airboksa imaju tačnu geometriju, to se lako centrira, i vozi Miško. Ko ima kojim slučajem tu takozvanu L gas sajlu, fabrički nije dobro provučena, previše ima kristijanija, ima bolja transferzala a kako je i tamo neki BMW servisni bilten preporučio, osetno mekši gas pod rukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...