bikerboyz 56 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga danas pazario dovezao ga iz smedereva za titel tacno 110 km nisam ni osetio mogao sam komotno jos toliko...a sto se tice upravljanja da nisam probao tj kupio nebi verovao da tako nesto moze lako da se vozi kao bicikli...a i uleganja u krivine da se neprica leze kao guza na noksir...prvi put sam ga vozio a legao sam skoro pred kraj gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan narode jel ima neko mozda polugu menjaca za ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan jel vredi ovo uzimati? http://www.ebay.co.uk/itm/SINTERED-FRONT-REAR-BRAKE-PADS-3x-Sets-for-CBR-600-F3-F4-2003-2004-CBR600-/221255621238?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item3383dcda76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 27, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da za stvari tipa gume i kocnice uvek uzmem provereno. Ostalo mogu preziveti ako kupim krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Narode nekako mi nema snage ovaj moj motor tj ide on super i sve to al ne vuce lepo u vecoj brzini(5-6) iz malih obrtaja....znaci u tim brzinama ubazava super do pola gasa al preko pola gasa koliko da hoces u tom trenutku da ga zavrnes jos ne reaguje bas na moju komandu:).neznam sta bi moglo da zeza?znaci radi kao sat na leru i vuce u manjim brzinama super al mozda sam ja navikao na moju suzu(gsxf)koja je cupala koliko god gasa da das i kad god das sa 80hp a ovaj sa 100 i kusur nevuce kao suza.mozda sam se ja istripovao jer se jos nisam navikao na drugaciji motor al ko god je probao kaze da je lenj u vecim brzinama....sta moze da bude imate neki predlog?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja od kada sam stavio novi lanac i lancanike to mi se desava, moguce da ima vise zubaca onih ili nesto, a nisam gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dal moze lanac da utice na snagu motora.ja sam ga kupio skoro pre nekih 3 nedelje al nisam bas odusevljen kakosam mislio da cu biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Doduse trebao bih i filter vazduha malo da izduvam itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 31, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da bi povlacila kako treba u petoj i sestoj brzini trebalo bi da je vozis na 7000 obrtaja i vise... pogonski lanac ne moze da utice na snagu motora, nego prenosni odnos lancanika, tj da li prednji/zadnji lancanik ima manje/vise zubaca od onoga sto je fabrika stavila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan da bi povlacila kako treba u petoj i sestoj brzini trebalo bi da je vozis na 7000 obrtaja i vise... pogonski lanac ne moze da utice na snagu motora, nego prenosni odnos lancanika, tj da li prednji/zadnji lancanik ima manje/vise zubaca od onoga sto je fabrika stavila... pa predpostavljao sam da je tako on se na 6000 tek probudi :takoje:jer ima mnogo "duze" brzine u odnosu na gsxf,na suzi dok se okrenes ti u 6-oj...nego imam mali problem kad ga zavrnem na 9-10 000 i pustim on se ugasi jel to normalno...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 31, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan to nije normalno, ne bi smeo da se ugasi... da ne bih lupao bez veze, pitaj nekog majstora u cemu je preoblem... npr Bokilica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Upravo, izgleda da ima vise zubaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...