Jump to content

Moto Zajednica

honda cbr f4 '2000god

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Kawa z750s

Ja sam ga danas pazario dovezao ga iz smedereva za titel tacno 110 km nisam ni osetio mogao sam komotno jos toliko...a sto se tice upravljanja da nisam probao tj kupio nebi verovao da tako nesto moze lako da se vozi kao bicikli...a i uleganja u krivine da se neprica leze kao guza na noksir...prvi put sam ga vozio a legao sam skoro pred kraj gume...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007

Ja volim da za stvari tipa gume i kocnice uvek uzmem provereno. Ostalo mogu preziveti ako kupim krs :)

Narode nekako mi nema snage ovaj moj motor tj ide on super i sve to al ne vuce lepo u vecoj brzini(5-6) iz malih obrtaja....znaci u tim brzinama ubazava super do pola gasa al preko pola gasa koliko da hoces u tom trenutku da ga zavrnes jos ne reaguje bas na moju komandu:).neznam sta bi moglo da zeza?znaci radi kao sat na leru i vuce u manjim brzinama super al mozda sam ja navikao na moju suzu(gsxf)koja je cupala koliko god gasa da das i kad god das sa 80hp a ovaj sa 100 i kusur nevuce kao suza.mozda sam se ja istripovao jer se jos nisam navikao na drugaciji motor al ko god je probao kaze da je lenj u vecim brzinama....sta moze da bude imate neki predlog?!:(

• Drug član, 982 postova
  • Motocikl: Lep

Ja od kada sam stavio novi lanac i lancanike to mi se desava, moguce da ima vise zubaca onih ili nesto, a nisam gledao :(

ne znam dal moze lanac da utice na snagu motora.ja sam ga kupio skoro pre nekih 3 nedelje al nisam bas odusevljen kakosam mislio da cu biti... :neznam:

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

da bi povlacila kako treba u petoj i sestoj brzini trebalo bi da je vozis na 7000 obrtaja i vise...

pogonski lanac ne moze da utice na snagu motora, nego prenosni odnos lancanika, tj da li prednji/zadnji lancanik ima manje/vise zubaca od onoga sto je fabrika stavila...

da bi povlacila kako treba u petoj i sestoj brzini trebalo bi da je vozis na 7000 obrtaja i vise...

pogonski lanac ne moze da utice na snagu motora, nego prenosni odnos lancanika, tj da li prednji/zadnji lancanik ima manje/vise zubaca od onoga sto je fabrika stavila...

pa predpostavljao sam da je tako on se na 6000 tek probudi :takoje:jer ima mnogo "duze" brzine u odnosu na gsxf,na suzi dok se okrenes ti u 6-oj...nego imam mali problem kad ga zavrnem na 9-10 000 i pustim on se ugasi jel to normalno...?

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

to nije normalno, ne bi smeo da se ugasi... da ne bih lupao bez veze, pitaj nekog majstora u cemu je preoblem... npr Bokilica... :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja