April 6 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha XJ6 N Prijavi odgovor kao problematičan Polozila za A kategoriju prosle godine i prosle godine i kupila motor. Vozim Yamahu XJ6 N, 33 godine, iz Sarajeva. Jedan vas clan kojeg sam upoznala na drugom moto forumu preporucio mi je da se registrujem ovdje, pa eto, da ga poslusam. Toliko od mene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Jul 9, 2013 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mlada damo....dobrodošla....nadam se da se uskoro vidimo u Sarajevu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
April 6 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha XJ6 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mlada damo....dobrodošla....nadam se da se uskoro vidimo u Sarajevu..... Hvala Kada budes bio u Sarajevu, javi se, a i tu sam ako nesto zatreba u Sa. A ujutro putujem bas za Ljubljanu, autom nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Jul 9, 2013 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mlada damo....dobrodošla....nadam se da se uskoro vidimo u Sarajevu..... Hvala Kada budes bio u Sarajevu, javi se, a i tu sam ako nesto zatreba u Sa. A ujutro putujem bas za Ljubljanu, autom nazalost. Ma nema brige...obično idem u Underground kod prijatelja Željka, tako da se obavezno javljam bar da kafu popijemo....Ja prekosutra putujem za Pančevo na Kojote....na svu sreču, jer mi je več dojadilo stalno raditi. Dokle ostaješ u Ljubljani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla... Videh u utorak zuti XJ6N u SA ... da nisi bila ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 11, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Procesljaj forum i ukljuci se, sigurno ces pronaci puno toga zanimljivog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
April 6 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha XJ6 N Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi82 - nisam bila ja. Ako je zuta shoei kaciga, tad sam ja. Zarazila sam brata i naucila ga da vozi, pa mi sad uzima motor kad god moze iako je premali za njega ( visina od 204 ga ne sprjecava). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome komsinice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kraljice i dobrodošla i na ovaj forum Tvoje početke sam pratio na drugom.. jako je bilo interesantno čitati tvoja iskustva u razvoju na 2 točka.. još kad budeš prešla na enduro.. vidim ja da ćeš ti jahati sa nama po Kepojebinama i šire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Jul 14, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla komsinice, de neku fotku, mozda te poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Deder Braco mala je veliki potencijal za enduro fazon.. Kad bi mogla svoje sokoćalo da trampi za nekog transalpa ili slično.. Kaže da u Sarajevu nema nikavu enduro ekipu.. samo eraši od kafića do kafića Neku fotku možda i imam.. ali možda se postidi.. velika je to cura finih manira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Jul 14, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bila na casovima, pretpostavljam kod malog vlasnika drugog foruma, sad ona zna sta je lijepo i kako se vozi ..ja sam tu da "zakrpim" ako pukne guma ili nestane benzina p.s.ako se javi mozda je preusmjerimo u brda..treba neko da zna i kafu skuvati a bogami i zavoj zamotati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavka je majka zajeba.. Moja tanjirača je bila prvi enduro motor na koji je sela.. virus je fasovala i sad samo finese.. Prijatelj joj je preporučio motor ovaj koji trenutno vozi.. meni je bio volan težak za upravljanjje, a ne za učenje i polaganje.. Ali niko se nije naučen rodio.. tu smo da pomognemo i usmerimo na pravu stranu.. A da je domaćica jeste i to prava.. šteta što je za glavu viša od mene inače bi je odmah ženio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Od viska glava ne boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
April 6 Napisano Jul 14, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha XJ6 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima jos jednom. Braco, ne vjerujem da se poznajemo, a ja sam ti svakako mnogo stidna, a i nisam neka domacica. Vlajko, kad se sjetim svojih muka prosle godine u ova doba... Cudi me sto nisam fasovala opekline 3. stepena na suncu na poligonu za polaganje. I hvala sto neces kaciti moje slike po forumu, pravo si sunce . Bas danas sam spomenula da hocu enduro rodjaku koji vozi sportaka i umalo ne nastade 3. svjetski rat Bobane, ne talasaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bolje 'vako, ko da si na moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Jul 14, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Gdje vozis taj motor, od vjecnice do Ilidze ili od Vojkovica do Vraca..imam ja i ovaj sto nije za livadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
April 6 Napisano Jul 14, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha XJ6 N Prijavi odgovor kao problematičan Gdje vozis taj motor, od vjecnice do Ilidze ili od Vojkovica do Vraca..imam ja i ovaj sto nije za livadu. Zavisi od raspolozenja i toga koliko vremena imam. Danas sam vjezbala okuke, isla sam do Bjelasnice, preko Lukavice. Ili odem do Hadzica. Ili vozim po gradu, ali to mi je vec bas smaranje, nuzno zlo, bolje i to nego da ne vozim, relacija - vrelo Bosne (Stup) - Carsija (Skenderija). Gore - dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...