pedjafzr 44 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju i moja honda. Motor u odlicnom stanju ,registrovan celu godinu,gume solidne,lanac i lancanici novi,plocice nove,ulje u kocnicama,motoru i viljuskama novo,svecice iridijumske. Sve ovo je zamenjeno na pocetku ove sezone i od tad je predjeno oko 1000 km. Od opreme ima svasta,tank "karbon" ,tegici volana "karbon",migavci "karbon",led stop,led pozicije,leo vince auspuh,MRA vizir. Moze zamena za : CBR 600RR , GSXR 600 , R6 , i za druge novije motore , prednost 600. Za kes cena nije fiksna ,u zameni zavisi od vase realnosti. Imao sam 2 prosle godine,ova je bila bolja pa je ostala ,a sad mi treba neka 600 tica,jednostavno zeljan sam promene,vecina kolega to razume. Prva slika nije da bi reklamirao sebe vec da se vidi kako stoji nekom od 185 i 75 kg... Na fotografijama se sve vidi sem cene... Cena 3300 ,nije fiksna za forumase ide dodatni popust... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna.. Samo nemojte zamene za motor 1990 i 1000 e doplate,ili za vocnjak pored glavnog puta,to sam dobio i ne odgowara mi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A ni tvoja cena nije bas olicenje realnosti... 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti samo 2000 i 2001 god. jer je te dve godine pravljen ovaj model(929),2002 e vec 954.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2001, cena nije fiksna i podlozna je korekciji... A samo ja mogu da znam stanje motora i da kazem koja moze da mu bude cena... Inaace imao sam dosta 929 do sad,pa pricam iz iskustva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan A kakvo je stanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3105 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Motor u odlicnom stanju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec ti je kolega dao odgovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan e hvala druze, nisu mi se gadjale nesto slike i tekst pa cisto da pitam. srecno sa prodajom 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze kad budes imao para da pitas i da dodjes da probas nije problem i da komentarises i da dajes swoj negatiwni il pozitivan sud.Ja sam vozio i imao puno 929 ali ovaj mi je najbolji do sad... CENA 3100! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao da moraju da se imaju pare da bi se neko raspitao za motor, ipak si ga stavio na forum i ostavio temu otkljucanu ali i u pravu si, nisam toliko bogat da kupim tvoj motor kad vec vuces za jezik. pozdrav sve najbolje sa prodajom (iskreno) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... A samo ja mogu da znam stanje motora i da kazem koja moze da mu bude cena... Ovo bi sve bilo tacno kada bi ti bio prvi i jedini vlasnik motora. Nisam to video u oglasu ... a cini mi se da je ovaj motor pre nekoliko godina bio u vlasnistvu momka iz Panceva ... I naravno sretna prodaja ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momak iz lapova,ili moj rodjeni brat je bio prvi i jedini vlasnik,cisto i to da kazem ako vec i to mora da bi se motor prodao... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo 3100! I dalje nije fiksna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem pre 4 dana stavljene continental attack sport gumice,od tad do sad predjeno 1450 km kolko da se zna,bila na putic do Grcke,tako da kilometraza je malo porasla . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za neki kros zamena,il za z 750 il z1000 .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen i 'çrash pad'.. slike ovih dana bilo dosta promena a slike iste ,ne ide.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 29, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za xt 660 ili za kes popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena 3000 e. Moze zamena za naked ili enduru,ili neki R. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam reko moze i zamena za FZ6N i za z750 z1000,samo da bude u dobrom stanju,moze i moja doplata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...