Jump to content

Moto Zajednica

Premotavanje statora alternatora

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Hyosung GT650R

Zna li neko nekog dobrog majstora za viklovanje? Ja se ubi trazeci, koga god da zovem niko to ne radi. Dajte ljudi neke brojeve, iz Novog Sada ili okoline, ili zrenjanina ili topole ili bilo gde! Hvala u napred na pomoci. Pitao za novi, u ovlascenom servisu, kazu 170e i to za 45 dana. To mi malo mnogo cekati, ode sezona...:/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BIG ENDURO FREAK, 645 postova
  • Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987

Znam ja, nalazi se maltene pored yamaha rodic (partizanska NS). To je u nekom prolazu, stariji čovek, mora lično da se ode... . A ima i u Zrenjaninu, firma Rotor, i firma Edison. Nemam kontakt podatke i ja bih morao da kopam.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Hyosung GT650R

Mozes li mi malo blize objasniti za tog tipa iz Novog Sada? Znaci na raskrsnici partizanske i temerinske? Ali gde, preko puta tamo na stanici ili pre rodica? Posto ja ne znam za postojanje nekih prolaza tamo... :/ Ima li neki znak mozda? Da ne lutam. Prosli put u rodicu kad sam pitao skroz banalnu stvar nisu znali da mi objasne, pa verujem da nece znati gde je taj majstor :)

• BIG ENDURO FREAK, 645 postova
  • Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987

Reaskrsnica partizanske i temerinske kako je, na uglu gde je yamaha rodić ali u temerinskoj. Nisam 100% siguran ali tu ima valjda neko autobusko stajalište... od trotoara prema asfaltu je onako malo jači nagib.. i postoji valjda kao kolski ulaz.. jedno treća kuća od yamahe rodić ja bih rekao.. davno sam bio tamo.. sećam se da smo ušli unutra tata i ja, pa prošli kroz jedno, a možda i još jedno dvorište, pa tek tu na kraju puta je bio taj zanatlija. Sećam se da je bilo brdo nekih elektromotora tu ispred.. što rotora što statora..

Nadam se da sam ti pomogao.. nisam trenutno u ns, ali da jesam odveo bih te rado.

pozzz

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja