TinTin 4 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nekog dobrog majstora za viklovanje? Ja se ubi trazeci, koga god da zovem niko to ne radi. Dajte ljudi neke brojeve, iz Novog Sada ili okoline, ili zrenjanina ili topole ili bilo gde! Hvala u napred na pomoci. Pitao za novi, u ovlascenom servisu, kazu 170e i to za 45 dana. To mi malo mnogo cekati, ode sezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 7, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja, nalazi se maltene pored yamaha rodic (partizanska NS). To je u nekom prolazu, stariji čovek, mora lično da se ode... . A ima i u Zrenjaninu, firma Rotor, i firma Edison. Nemam kontakt podatke i ja bih morao da kopam. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TinTin 4 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi malo blize objasniti za tog tipa iz Novog Sada? Znaci na raskrsnici partizanske i temerinske? Ali gde, preko puta tamo na stanici ili pre rodica? Posto ja ne znam za postojanje nekih prolaza tamo... Ima li neki znak mozda? Da ne lutam. Prosli put u rodicu kad sam pitao skroz banalnu stvar nisu znali da mi objasne, pa verujem da nece znati gde je taj majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka ... http://liliom.webs.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 8, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Reaskrsnica partizanske i temerinske kako je, na uglu gde je yamaha rodić ali u temerinskoj. Nisam 100% siguran ali tu ima valjda neko autobusko stajalište... od trotoara prema asfaltu je onako malo jači nagib.. i postoji valjda kao kolski ulaz.. jedno treća kuća od yamahe rodić ja bih rekao.. davno sam bio tamo.. sećam se da smo ušli unutra tata i ja, pa prošli kroz jedno, a možda i još jedno dvorište, pa tek tu na kraju puta je bio taj zanatlija. Sećam se da je bilo brdo nekih elektromotora tu ispred.. što rotora što statora.. Nadam se da sam ti pomogao.. nisam trenutno u ns, ali da jesam odveo bih te rado. pozzz Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TinTin 4 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan e hvala ti puno! nasao sam jednog u jarku, ali ako od toga ne bude nista, imam njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikanesa 0 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan http://elmagnis.weebly.com/ Moze slanje brzom postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 11, 2013 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan 024-715-715 Bačka Topola. Znam da može slanje i brzom poštom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 25, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja posluso Josku i prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...