alexlazic 0 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi foruma, ja sam totalni amater sto se tice motora ( na 2 tocka sam tek godinu dana).vozim Hondu shadow vt 600 iz 1998 god.Posto se novi model proizvodi od 1999 interesuje me da li je karburator isti,jer moram da menjam set gumica na njemu(curi mi benzin).Pitam ovo jer je recimo filter za vazduh kod mene za noviji model pa posto cu da narucim gumice preko interneta,ne bih da se razocaram kada otvorim karburator.ako neko zna,bio bih veoma zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neki modeli Honde Shadow od 1998 su imali dvogrli karburator, ali neki su zadrzali sa jednim grlom. Sve u svemu od 1998 su poceli mnogo toga da menjaju - od dizajna pa do nekih sitnica. Idi na WWW.LOUIS.DE na tom sajtu pogledaj gumice za tvoj model a zatim ovde potrazi SEKULU, imas negde u postovima njegov broj telefona , pa ce ti covek doneti sve sto ti treba. Takodje ti predlazem da skines servisno uputstvo za HONDU SHADOW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 176 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju naruci po tipu karburatora, procitaj sve oznake (brojke i slova).Ustanovi gde tacno curi, moze se resiti i gumicama koje mozes naci i ovde. Ako nisi siguran u svje majstorske sposobnost, poveri to ipak nekom majstoru. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...