Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup MC White Angels Paracin

Recommended Posts

• Drug član, 1713 postova

MOTO SKUP 26,27 i 28 Juli 2013. Na novoj lokaciji, kasarna 7. Juli Paraćin koja nadamo se pruža lepše zadovoljstvo za sve. Na najvecem Stage-u do sada uz nezaboravni vatromet, led zavesa u pozadini i jakim decibelima hektolitra Rock And Roll-a......

izvor: http://www.whiteangels.co.rs/

26.07.2013. Petak

19h30min Alias Band Paraćin

21h Revolution Band Niš

22hi30min DIVLJE JAGODE

24hi30min Vesele '80 Band

27.07.2013. Subota

10h Doček gostiju

15h Bajkerski ručak

16h Bajkerske igre

18h Defile i StreetFighter po povratku u kamp kasarna 7. juli

20h Two Strokes Band Niš

22h KISS forever band

24h New Deal Band Bor

28.07.2013. Nedelja

9h Doručak za sve bajkere posle jutarnje kafe.

post-2147-0-28665300-1373016189_thumb.jpg

post-2147-0-87494000-1373016605_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• mk SPID, 71 postova
  • Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER

PIŠE NA PLAKATU DA JE ULAZ "ZA GRADJANSTVO FREE".ŠTA JE SA ULAZOM ZA BAJKERE?AKO NIJE "FREE" ONDA JE TO SKUP GRADJANA.POMEŠANI LONĆIĆI

• Podržavam 1

Ulaz za motore ce se naplacivati kao i na vecini skupova, ne znam koliko. Znam komentare i misljenja oko naplate ulaska ali klub jednostavno nema sredstva da isfinansira skup drugacije, to je neka simbolicna pomoc klubu i ko to tako shvati nece nikada imati problem sa tim na bilo kom skupu. Ja licno kada idem negde stanem i sacekam kako bi platio ulaz iako recimo nikoga trenutno nema na ulazu i mogu nesmetano da udjem, odreknem se dva pica a klubu znaci kada svi to urade...

• Podržavam 1

• mk SPID, 71 postova

Nemam ja problem da platim ulaz,pomognem klub.Slažem se sa tim potpuno.Meni je problem zašto je pešacima džaba.Bilo bi sasvim u redu da je ulaz za sve isti

• Podržavam 4

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

cekaj a sta ako je neki bajker iz grada? Ne voze samo seljaci motore? Bilo bi fora da vam svi koji dodju motorima parkiraju motore ispred skupa i udju peske. Ne zato sto naplacujete bajkerima vec zato sto pustate pesake dzabe. Ponavljam se hiljaditi put ali moje misljenje je da pesak treba da plati bar duplo vise od bajkera jer on je dosa da vidi nesto sto ne moze svaki dan i nije sastavni deo moto skupa, dok motoristi cine moto skup i ako oni ne dodju skupa i nema.

• Podržavam 11

• mk SPID, 71 postova

cekaj a sta ako je neki bajker iz grada? Ne voze samo seljaci motore? Bilo bi fora da vam svi koji dodju motorima parkiraju motore ispred skupa i udju peske. Ne zato sto naplacujete bajkerima vec zato sto pustate pesake dzabe. Ponavljam se hiljaditi put ali moje misljenje je da pesak treba da plati bar duplo vise od bajkera jer on je dosa da vidi nesto sto ne moze svaki dan i nije sastavni deo moto skupa, dok motoristi cine moto skup i ako oni ne dodju skupa i nema.

:takoje:

Opstina se ispruzila sa nesto para i dala vojnu kasarnu koja je sada pripala opstini za mesto desavanja pa mislim da je jedan od njihovih zahteva bio da se ne naplacuje pesacima kako bi se napravili fini za gradjanstvo i uboli neki glas. Ako neko hoce da parkira motor i udje pesice to moze ali motor ne moze da bude blizu ulaza i da ometa prilaz ostalima.

• motoras, 2479 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Opstina se ispruzila sa nesto para i dala vojnu kasarnu koja je sada pripala opstini za mesto desavanja pa mislim da je jedan od njihovih zahteva bio da se ne naplacuje pesacima kako bi se napravili fini za gradjanstvo i uboli neki glas. Ako neko hoce da parkira motor i udje pesice to moze ali motor ne moze da bude blizu ulaza i da ometa prilaz ostalima.

A jel opstinari placaju ulaz?

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Iz pravca grada se prodje park gde je ranije bio skup,prva sledeca ulica desno,predje se pruga i videce se kasarna sa leve strane.Iz pravca Cuprije prva ulica levo kada se udje u Paracin,samo pravo,oko 400m nakon pruge levo.

Promenio član Pauk

Juce pocelo detaljno sredjivanje prostora, ima dosta mesta i hladovine, ima garaza za motore u slucaju loseg vremena, prostor za streetfight u okviru kampa, tu je cak i poligon za one koji bi da se podsete vojnickih dana )).

Kao sto kolega pauk rece ko je ranije dolazio lako ce ce snaci. Ko dolazi iz pravca Cuprije, posle benz pumpe prva ulica levo pored stadiona Jedinstvno i samo pravo videce ulaz sa leve strane...

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Iz pravca grada se prodje park gde je ranije bio skup,prva sledeca ulica desno,predje se pruga i videce se kasarna sa leve strane.Iz pravca Cuprije prva ulica levo kada se udje u Paracin,samo pravo,oko 400m nakon pruge levo.

Može li samo adresa te kasarne tj koja je ulica i br? Ja sam bio jednom na staroj lokaciji, pored nekog bazena, ali sam pitao ljude i stajao svuda.Smorilo me....Tako da sam zaboravio jer je bilo ranije......MNogo gradova pamtim...nije moguće sve zapamtiti... Za nas sa navigacijom bi značila adresa a to je valjda i osnovno...

Adresu nisam saznao mada kasarne verovatno i nema na navigaciji, ali bice na svim raskrsnicama obelezeno najverovatnije na asfaltu. A i ako nekome zagusti negde evo moj br 065 89 28 652 pa mu objasnjavam za dalje.

Mnogo rada i truga je ulozeno u organizaciju ovog skupa, pored lakog alata angazovani su buldozeri, kamiolni, sleperi, cisterne da se sve opere, ko poseti skup uverice se sam o cemu pricam.

Dobrodosli.

43.874633,21.404629 koordinate na google maps. Ulica je Cika Tasina i kada se udje u ulicu ne moze da se promasi. Nisam tamo jos uvek da probam sa navigacijom...

Za mene je inace ovo spansko selo...

7. juli.doc

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja