Biker Q 1657 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOTO SKUP 26,27 i 28 Juli 2013. Na novoj lokaciji, kasarna 7. Juli Paraćin koja nadamo se pruža lepše zadovoljstvo za sve. Na najvecem Stage-u do sada uz nezaboravni vatromet, led zavesa u pozadini i jakim decibelima hektolitra Rock And Roll-a...... izvor: http://www.whiteangels.co.rs/ 26.07.2013. Petak 19h30min Alias Band Paraćin 21h Revolution Band Niš 22hi30min DIVLJE JAGODE 24hi30min Vesele '80 Band 27.07.2013. Subota 10h Doček gostiju 15h Bajkerski ručak 16h Bajkerske igre 18h Defile i StreetFighter po povratku u kamp kasarna 7. juli 20h Two Strokes Band Niš 22h KISS forever band 24h New Deal Band Bor 28.07.2013. Nedelja 9h Doručak za sve bajkere posle jutarnje kafe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 16, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 18, 2013 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan PIŠE NA PLAKATU DA JE ULAZ "ZA GRADJANSTVO FREE".ŠTA JE SA ULAZOM ZA BAJKERE?AKO NIJE "FREE" ONDA JE TO SKUP GRADJANA.POMEŠANI LONĆIĆI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz za motore ce se naplacivati kao i na vecini skupova, ne znam koliko. Znam komentare i misljenja oko naplate ulaska ali klub jednostavno nema sredstva da isfinansira skup drugacije, to je neka simbolicna pomoc klubu i ko to tako shvati nece nikada imati problem sa tim na bilo kom skupu. Ja licno kada idem negde stanem i sacekam kako bi platio ulaz iako recimo nikoga trenutno nema na ulazu i mogu nesmetano da udjem, odreknem se dva pica a klubu znaci kada svi to urade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 18, 2013 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja problem da platim ulaz,pomognem klub.Slažem se sa tim potpuno.Meni je problem zašto je pešacima džaba.Bilo bi sasvim u redu da je ulaz za sve isti 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj a sta ako je neki bajker iz grada? Ne voze samo seljaci motore? Bilo bi fora da vam svi koji dodju motorima parkiraju motore ispred skupa i udju peske. Ne zato sto naplacujete bajkerima vec zato sto pustate pesake dzabe. Ponavljam se hiljaditi put ali moje misljenje je da pesak treba da plati bar duplo vise od bajkera jer on je dosa da vidi nesto sto ne moze svaki dan i nije sastavni deo moto skupa, dok motoristi cine moto skup i ako oni ne dodju skupa i nema. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 18, 2013 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan cekaj a sta ako je neki bajker iz grada? Ne voze samo seljaci motore? Bilo bi fora da vam svi koji dodju motorima parkiraju motore ispred skupa i udju peske. Ne zato sto naplacujete bajkerima vec zato sto pustate pesake dzabe. Ponavljam se hiljaditi put ali moje misljenje je da pesak treba da plati bar duplo vise od bajkera jer on je dosa da vidi nesto sto ne moze svaki dan i nije sastavni deo moto skupa, dok motoristi cine moto skup i ako oni ne dodju skupa i nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opstina se ispruzila sa nesto para i dala vojnu kasarnu koja je sada pripala opstini za mesto desavanja pa mislim da je jedan od njihovih zahteva bio da se ne naplacuje pesacima kako bi se napravili fini za gradjanstvo i uboli neki glas. Ako neko hoce da parkira motor i udje pesice to moze ali motor ne moze da bude blizu ulaza i da ometa prilaz ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jul 18, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo u subotu. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 19, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u toku, grupe potvrdile dolazak, odobreno vreme za svirku do 03h, posebno iznenadjenje za koleginice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Jul 21, 2013 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Opstina se ispruzila sa nesto para i dala vojnu kasarnu koja je sada pripala opstini za mesto desavanja pa mislim da je jedan od njihovih zahteva bio da se ne naplacuje pesacima kako bi se napravili fini za gradjanstvo i uboli neki glas. Ako neko hoce da parkira motor i udje pesice to moze ali motor ne moze da bude blizu ulaza i da ometa prilaz ostalima. A jel opstinari placaju ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Jul 21, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze samo detaljnije objasnjenje lokacije? Jel blizu starog mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 22, 2013 (promenjeno) Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iz pravca grada se prodje park gde je ranije bio skup,prva sledeca ulica desno,predje se pruga i videce se kasarna sa leve strane.Iz pravca Cuprije prva ulica levo kada se udje u Paracin,samo pravo,oko 400m nakon pruge levo. Promenio Jul 22, 2013 član Pauk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 22, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce pocelo detaljno sredjivanje prostora, ima dosta mesta i hladovine, ima garaza za motore u slucaju loseg vremena, prostor za streetfight u okviru kampa, tu je cak i poligon za one koji bi da se podsete vojnickih dana )). Kao sto kolega pauk rece ko je ranije dolazio lako ce ce snaci. Ko dolazi iz pravca Cuprije, posle benz pumpe prva ulica levo pored stadiona Jedinstvno i samo pravo videce ulaz sa leve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Iz pravca grada se prodje park gde je ranije bio skup,prva sledeca ulica desno,predje se pruga i videce se kasarna sa leve strane.Iz pravca Cuprije prva ulica levo kada se udje u Paracin,samo pravo,oko 400m nakon pruge levo. Može li samo adresa te kasarne tj koja je ulica i br? Ja sam bio jednom na staroj lokaciji, pored nekog bazena, ali sam pitao ljude i stajao svuda.Smorilo me....Tako da sam zaboravio jer je bilo ranije......MNogo gradova pamtim...nije moguće sve zapamtiti... Za nas sa navigacijom bi značila adresa a to je valjda i osnovno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javljam a i videcu da nacrtam na svim raskrsnicama, nije komplikovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Adresu nisam saznao mada kasarne verovatno i nema na navigaciji, ali bice na svim raskrsnicama obelezeno najverovatnije na asfaltu. A i ako nekome zagusti negde evo moj br 065 89 28 652 pa mu objasnjavam za dalje. Mnogo rada i truga je ulozeno u organizaciju ovog skupa, pored lakog alata angazovani su buldozeri, kamiolni, sleperi, cisterne da se sve opere, ko poseti skup uverice se sam o cemu pricam. Dobrodosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 26, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odes sa nekom navigacijom do tamo, snimis kordinate i postavis ih ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo spremni,za dva sata krećemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan 43.874633,21.404629 koordinate na google maps. Ulica je Cika Tasina i kada se udje u ulicu ne moze da se promasi. Nisam tamo jos uvek da probam sa navigacijom... Za mene je inace ovo spansko selo... 7. juli.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...