Stefan_kv 56 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc nekoga iz Panceva. Evo o cemu se radi Kupio sam motor prosle godine od decka iz Panceva I u međuvremenu sam izgubio kontakt pa ako ima nekog da ga zna ili da proba da mi nadje broj jer mi je potreban za orjavu tablica I potpis kupoprodajnog ugovora. Decko se zove Zoran I zivi u ulici novoseljanski put. Da ne prozivam decka javno na pp dajem sve detaljnije informacije. Hvala svima unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi vise informacija na p.p. pa cu pokusati da pronadjem coveka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc nekoga iz Panceva. Evo o cemu se radi Kupio sam motor prosle godine od decka iz Panceva I u međuvremenu sam izgubio kontakt pa ako ima nekog da ga zna ili da proba da mi nadje broj jer mi je potreban za orjavu tablica I potpis kupoprodajnog ugovora. Decko se zove Zoran I zivi u ulici novoseljanski put. Da ne prozivam decka javno na pp dajem sve detaljnije informacije. Hvala svima unapred PAVIĆ ZORAN Detaljnije NOVOSELJANSKI PUT 125A, 26101 Pančevo (Pančevo) 013/251-6960 PETRONJEV ZORAN Detaljnije NOVOSELJANSKI PUT 26D, 26101 Pančevo (Pančevo) 013/372-280 ŠTULIĆ ZORAN Detaljnije NOVOSELJANSKI PUT 25, 26101 Pančevo (Pančevo) 013/335-846 Valjda ne jedan od ovih,ovo ti je iz imenika tj Bele strane ptt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ga na fb Eto I facebook necemu da posluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi vise informacija na p.p. pa cu pokusati da pronadjem coveka. Hvala druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...