djole majstor 12 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imao bih par pitanja u vezi Honde mtx 125cc. Fabricki prenos lancanika je 15-53. E a kod mene je 15-45 sa tim prenosom bi trebao da ide ko lud na ravno.Ja sam sa 2-ojcom isao 110-115 na ravno,u brdo vuce,e sad sa tim prenosom bi trebalo da ide vise od 110 ipak je to 8 zuba manje. Hteo bih da stavim fabricki prenos sa 53 zuba i zanima me koliko bih izgubio na brzini,posto mene ne interesuje toliko brzina,vise me interesuje da motor vuce ali opet da sa tim prenosom ne izgubim mnogo da motor nece da predje posle 80km. Da li bi moglo sa tim prenosom da se napravi da ide100-110 da me ne ostavi neki skuter ili neki tomos 50cc u prasinu ? I da, koliko bi dobio na snazi sa tim prenosom ? Da li bi se dosta dobilo na vuci motora ? I dali vredi da radim to ? Ako imate jos neki savet kako bi mogo da odradim sve to a da motor ide 100-110 vi napisite. S'postovanjem Hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Jun 29, 2013 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan I opet mi trubimo o kućnom vaspitanju na času algebre . Bilo bi lepo da se kao i sav normalan svet (koji ovde virtuelno obitava) PRVO se predstaviš u prikladnoj temi , namenjenoj za to . Nakon tople dobrodošlice čekaju te raznorazna pitanja i odgovori koji jedva čekaju da budu napisani i pročitani Tema za predstavljanje http://forum.bjbiker...ljanje-clanova/ A evo ti odgovor na tvoje pitanje , mada bilo je ovde PUUUUno reči o tome , da si maaalko guglao ili koristio SEARCH našao bi upravo ovo http://www.gearingcommander.com/ Eto, mene nije mrzelo pa nemoj ni tebe da sledeći put mrzi , otvaramo duplirane teme za DŽ . Prijateljski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio temu pa sam se predstavio moja greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos neko neki savet posto ovde nema moj model motora. Hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Mozes postaviti proporciju i tacno izracunati koliko ce ici npr. 48 : 110= 56 : x , to ti je nekih 15-tak posto. Medjutim dzaba budzenje prenosa ako motor nema konjice. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...