Limar 0 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Caos svima koliko vas imaJa sam Aleksandar Stambolic zivim u Bg,90-to god,Radim limarijuvozim ficu 72 god veliki ljubitelj fice,a NARAVNO I MOTORA!!Za osamnesti sam dobio jwvu 350 kub tvin sport 82 god bice slika ja sam drugi vlasnik..imacu dosta pitanja,ali ne ovde nego u drugoj temi..zato sam tu da mi ma.o pomognete,naravno ako moze pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 2, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6748 Napisano Jul 7, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Au, u celom voznom parku, ti najmladji, hehe. Dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...