bugsy 380 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Sada kapiram šta je Ivan_ZR hteo da kaže kada je tebe preporučio. Nadam se da je posao razrađen i da nije problem da svratim čim dođu lepši dani da prikažem moj problem ali ukratko mogu da napišem (valjda neće skrenuti ovu temu sa kvalitetne putanje koju je do sada imala). Ispred zgrade su mi drpili masku, farove, retrovizore i više se ni ne sećam šta još. Posle sam kupio neki far čisto da bi mogao da vozim motor. Bilo bi lepo kada bi se na taj far mogla napraviti neka maska da me malo štiti od vetra a i instrument tablu i far od kiše. Pozdrav i sve najbolje, Dražen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Sada kapiram šta je Ivan_ZR hteo da kaže kada je tebe preporučio. Nadam se da je posao razrađen i da nije problem da svratim čim dođu lepši dani da prikažem moj problem ali ukratko mogu da napišem (valjda neće skrenuti ovu temu sa kvalitetne putanje koju je do sada imala). Ispred zgrade su mi drpili masku, farove, retrovizore i više se ni ne sećam šta još. Posle sam kupio neki far čisto da bi mogao da vozim motor. Bilo bi lepo kada bi se na taj far mogla napraviti neka maska da me malo štiti od vetra a i instrument tablu i far od kiše. Pozdrav i sve najbolje, Dražen Svrati svakako, siguran sam da cemo vec nekako uspeti da resimo problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Super. Taman da vidim kako napreduje tvoj projekat. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 7, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred zgrade su mi drpili masku, farove, retrovizore i više se ni ne sećam šta još. DABOGDA IM TREBALO ZA ADVOKATA Neka, sad će te vas dvojica to da napravite da bude 3 X lepše od originala! Samo nemoj više da ga ostavljaš tek tako, znaš kakvi su lopovi kad im nešto lako krene ne znaju da stanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to rekao Tocrank. Nadam se da će saradnja biti uspešna u svakom pogledu pa da kasnije napravimo još jednu temu koja dokazuje Nucleusovu veštinu. Od kada se to desilo parkirao sam ga kod ortaka u garažu (ali to je bilo daleko pa nisam ni vozio motor nedeljama zbog tih kretena) sve dok mi burazer nije sredio da parkiram na pumpi koja je 100metara od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan posto se far otvara mozda neka `angel eyes` variijanta za poziciju? ja sam kod mene uradio i izgleda ok. nemam slike, kad nabavim okacicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan posto se far otvara mozda neka `angel eyes` variijanta za poziciju? ja sam kod mene uradio i izgleda ok. nemam slike, kad nabavim okacicu. Zanimljiv predlog, ako budes mogao obavezno okaci slike. p.s. Da li to znaci da se ipak nesto radi oko yamahe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kacenje je reseno, sutra dolazi na red farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ostade nizak rep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ostade nizak rep + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 10, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Rep je za 4cm visi od fabrickog, iskreno meni visina ne bode oci (da sam ga napravio visljeg bio bi jako nezgodan za voznju), vise mi smetaju same linije repa i zadnjeg sedista koje su preterano oble. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napisao samo da bi pomogao pri komponovanju ideje.Naravno da je ruzan(odvratan).Na takvim stvarima dizanje ne pomaze.To je nesto poput SRAD-a.MOzes da ga dignes u nebo on opet debeo , obal , guznat....Zato moras naci drugi rep koji je tanji i visociji u zadnjem kraju a tacka za sjedenje da ostane na istoj visini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 10, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, jedino resenje bi bilo napraviti novi, tanji rep, a posto nisam planirao da ga menjam, pokusao sam da uklopim koliko toliko linije maske sa linijama motora u globalu. Sutra, nakon farbanja, okacicu malo fise fotografija, pa cemo videti da li sam u tome i uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 10, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se uvek više sviđao rezervoar i ram na starijim SV-ovima ali taj rep... Ne kažem da je na novijim divan ali nekako nije toliko odbojan. Možda može farbanjem nekako da mu se ublaži "etetika". Možda i ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nadji rep od nove yamahe r6 , taj je najtanji koji mozesh da nadjesh ili od K7 600 gsxr-a po meni najlepshi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh ovaj od K7ice bi mu legao savrseno! Promenio bi izgled motora skroz. Na bolje naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da baksuziram i nadam se da nisam u pravu ali Nucleus da li si proverio da li ce ti novi far koji je stvarno do 00 udarati u blatobran kada se nabiju amortizeri do kraja? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Diskutovali smo bas o tome pre par strana ,uglavnom, za dve godine voznje far nijednom nije udario u blatobran, maska je tek nesto niza, tako da ne bi trebalo da bude problema, 99% sam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 12, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Diskutovali smo bas o tome pre par strana ,uglavnom, za dve godine voznje far nijednom nije udario u blatobran, maska je tek nesto niza, tako da ne bi trebalo da bude problema, 99% sam siguran. Hod viljuške je 120mm + još malo za sabijanje gume. Ako ima toliko vertikalno od maske do blatobrana ni u teoriji ne može da udari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj jel se to meni cini, ili si felne prefarbao treci put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Diskutovali smo bas o tome pre par strana ,uglavnom, za dve godine voznje far nijednom nije udario u blatobran, maska je tek nesto niza, tako da ne bi trebalo da bude problema, 99% sam siguran. Hod viljuške je 120mm + još malo za sabijanje gume. Ako ima toliko vertikalno od maske do blatobrana ni u teoriji ne može da udari. Imao oko 11 cm prostora, viljuska maksimalno (u praksi) radi oko 8-9 cm, tako da nece biti problema. Cekaj jel se to meni cini, ili si felne prefarbao treci put? Drugi put. ;D Sada su u crnoj metalik boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan posto se far otvara mozda neka `angel eyes` variijanta za poziciju? ja sam kod mene uradio i izgleda ok. nemam slike, kad nabavim okacicu. Zanimljiv predlog, ako budes mogao obavezno okaci slike. p.s. Da li to znaci da se ipak nesto radi oko yamahe? radi se ali lagano.. treba uskoro da stigne ralica pa posle krecem u rasturanje i plastificiranje rama i tockova.. ali kod mene sve to ide jako sporo. uglavnom nisam odustao. kacim slike prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan posto se far otvara mozda neka `angel eyes` variijanta za poziciju? ja sam kod mene uradio i izgleda ok. nemam slike, kad nabavim okacicu. Zanimljiv predlog, ako budes mogao obavezno okaci slike. p.s. Da li to znaci da se ipak nesto radi oko yamahe? radi se ali lagano.. treba uskoro da stigne ralica pa posle krecem u rasturanje i plastificiranje rama i tockova.. ali kod mene sve to ide jako sporo. uglavnom nisam odustao. kacim slike prvom prilikom. Drago mi je da se ipak nesto radi, ne odustaj nikako, kad stigne ralica update-uj temu da vidimo kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Maska, napokon! ;D Sta kazete za dizajn maske, ima li logike u odnosu na dizajn sv-a? Druga maska bi trebalo sutra da bude kompletirana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...