Nucleus 101 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan CNC masinu koristimo i kao 3d skener, predmet se "ispipa" i uzete koordinate se kasnije koriste kao orjentir pri modeliranju na kompu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Decembar 31, 2009 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan :o Ja sam fasciniran!! Jeste li sami napravili CNC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Радио сам разне стварчице у програму: "Pro Wild fire". Свиђа ми шта си урадио. Надам се да нећеш стати на овоме. Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan :o Ja sam fasciniran!! Jeste li sami napravili CNC? Sami uz google. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prvi odlivak upravo izvadjen iz kalupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prisloni je na motor da NAPOKON vidimo kako to izgleda...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Covek caR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Maska je prislonjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 2, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan BUAAAAAAAAAAAAAA! Ne verujem!! Maska izgleda fantasticno! Nucleus-e, svaka cast! ...e, ajd sad lepo ti meni reci koje dimenzije i koje tacke ti trebaju, ja ti dam lepo moju skicu maske sto sam smislio...i ti napravis! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Januar 2, 2010 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel položaj fixan? Meni na poslednjoj slici delue malo nisko. Možda je do ugla iz kog je slikano. Oće li sve u žuto ili dolazi nova farba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je do ugla slikanja, polozaj fara je fiksan, visina je ok gledano iz profila. Najverovatnije da ce biti kombinacija zute i grafitne boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan BUAAAAAAAAAAAAAA! Ne verujem!! Maska izgleda fantasticno! Nucleus-e, svaka cast! ...e, ajd sad lepo ti meni reci koje dimenzije i koje tacke ti trebaju, ja ti dam lepo moju skicu maske sto sam smislio...i ti napravis! ;D ;D ;D Hvala, posalji mi skicu pa cemo da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan el nece da udari maska u prednje krilo? ne znam koliko radi viljuska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Super si ti ovo izveo.Svidja mi se i maska i motor , jos malo na polozaju da sta poradis.Kabasti su oni satovi mozda njih nesto da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan el nece da udari maska u prednje krilo? ne znam koliko radi viljuska? Proverio sam, ne bi trebalo, bice blizu ali ipak nece udarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan el nece da udari maska u prednje krilo? ne znam koliko radi viljuska? Proverio sam, ne bi trebalo, bice blizu ali iapk nece udarati. ee super.....ja o iz iskustva jednom nisam proverijo i na prvu rupu odeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Super si ti ovo izveo.Svidja mi se i maska i motor , jos malo na polozaju da sta poradis.Kabasti su oni satovi mozda njih nesto da... Hvala Satovi i meni bodu oci, ne mogu da ih spustim nize jer nemam prostora zbog gornjeg sociva i instalacije. Jedino resenje bi bilo da se ubace neki drugi, ali cisto sumnjam da cu se sa time zezati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 2, 2010 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! :o Reci mi molim te kako si uradio i od cega zastitu za sociva (staklo) ;D Lici mi na pleksi.. ako jeste kako si ga obradio... jel moze neka detaljnija slika upravo toga... Radim za svoj motor novi far (menjam mu i oblik) pa mi je ovaj deo pravi najvise problema.... Svaka pomoc dobrodosla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj temu od prve strane, sve je detaljno opisano, pleksi je sa fara od gsxr-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 3, 2010 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj temu od prve strane, sve je detaljno opisano, pleksi je sa fara od gsxr-a. Sada vidim Kako ces da pleksi pricvrstis za masku a da far bude zasticen od vode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Far je zavrsen odavno, pleski je pricvrscen sa sest srafova koji prolaze kroz nosac sociva, a na mestu gde se dodiruju (pleski i nosac) se nalazi tanak sloj silikona koji ne dopusta da voda udje u far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan extra je ispalo , jedva cekam da vidim kad se ofarba ovako svetlosiva mi deluje pogolema , samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kuku,naopako...boles'!!! Nikada nisam pomisljao da bi mi se svidelo nesto sa fightera ali ovo je preterano...Odma' bi sa mog drša skidao masku i menjao...ne rece ti (a mozda i gresim) koliko te kostala akcija i koliko bi bilo para da radis nekome(ako si poceo,naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kuku,naopako...boles'!!! Nikada nisam pomisljao da bi mi se svidelo nesto sa fightera ali ovo je preterano...Odma' bi sa mog drša skidao masku i menjao...ne rece ti (a mozda i gresim) koliko te kostala akcija i koliko bi bilo para da radis nekome(ako si poceo,naravno) Ako mislis konkretno na masku, samo na materijal za ceo poduhvat (stirodur, materijali za pripremu modela, skidanje kalupa, izlivanje modela od poliestera, boja) je otislo oko 60 evra. Cena kompletne usluge varira u odnosu na to da li se radi samo model spreman za skidanje kalupa ili se radi i kalup i odlivanje modela od poliestera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...