smedic 413 Napisano Jun 25, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam do sada vidjao ovu prodavnicu ali imaju skroz dobre cene za neke stvari. Ako neko ima iskustva ako hoce da podeli sa nama. I ako znate da neko donosi robu gore pomenute prodavnice... http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se to pita ceo forum, ali jos niko nije prijavio da "zna nekog, ko zna nekog", da donosi robu odatle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 26, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Neko je skoro napisao da je tamo kupio ranac ako se ne varam... Evo, pa pitajte kolegu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Kum moj je pazario AGV kacigu neku nadrkanu platio American karticom , stiglo sve normalno, platio carinu sve poredu uglavnom uštedeo je nekih 100-150€ u odnosu na cenu koju je dobijao u MARKOS-u u Novom Sadu. Trajalo je sve oko dve nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan placa se cena (koja se umanjuje za njihov porez) + nasa carina i porez + shipping(oko 15e) . sto se tice nase carine i poreza nista mi nije jasno nekad mi ne naplate nista za vrednu posiljku,a nekad naplate za sitnicu neku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 26, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ali za skuplje stvari je malo opasno igrati se sa nasom carinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 26, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan fc moto je jedna od najpoznatijih i najboljih prodavnica u Nemačkoj, tako da oko narudžbine nećeš imati problem............ sa našom carinom je uvek rulet........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pitajte decka koji radi narucivanje preko ebay mozda moze on da pomogne a isto mu je da li narucili preko ebay ili na ovoj online prodavnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Naručivao sam stvari preko njih. Plaćao Intesa MasterCard-om. Uvek sve bilo ok. Napravi svoj account na fcmoto sajtu, sa srpskom adresom, jer ćeš onda videti cene bez njihovog poreza. Minimalna narudžbina je 50e. Ako je preko 70e ukupno (shipping i roba) naša carina će obračunati svoje troškove... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 697 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel naručivao neko nešto skoro u FC MOTO, imaju dosta popusta i neke stvari su povoljnije nego u Louisu. Da li neko donosi robu iz ove prodavnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobre stvari ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 24, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ne donosi niko posto je prodavnica suvise daleko. Jedina alternativa ti je da porucis preko ljudi koji generalno rade porudzbine preko ebay-a i sl. ili da sam napravis accaunt pa porucis na nekog prijatelja koji ce ti to doneti ili ti sam otici po opremu. Meni je isto zanimljiva prodavnica pa bas pokusavam da nadjem nekog da mi donese ponesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1231 Napisano Novembar 25, 2015 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jaknu veoma povoljno, ali narucio na nemacku adresu pa mi doneo prijatelj. Srecom sam pogodio pravi broj, taman mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nas clan Maki iz ZR, je skoro narucivao neku jaknu preko ove online prodavnice. Imao je jako neprijatnih iskustva. Da skratim pricu, mislim da je ovako islo. Video je jaknu po ceni od oko 180e, porucio velicinu M, platio preko PayPal-a. Cekao je neko vreme i stize mu jakna. Carina nasa ga osisa za nekih 60e, a ova online prodavnica greskom mu zapakuje velicinu L. Zanci covek da odlepi. I posle nekih x mailova razmene sa ovom online prodavnicom, oni mu kazu da prilozi sliku jakne sa racunom i da im vrati jaknu, a oni ce kao zameniti. E, sad je samo pitanje, ko placa celu tu zezanciju? Ovo sam sve na brzinu napisao, odprilike kako je sve islo. Ne mogu da se setim dali su sad te cifre u euro tacne koje sam ovde napisao, ali je prica odprilike tako isla. Mozda ce se i Maki ovde javiti, pa da napise kako je sve tacno islo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Novembar 25, 2015 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Maki nije prvi a ni poslednji koji je ovako prošao, nažalost, par ljudi mi se žalilo da su dobili pogrešne veličine/boje stvari koje su naručili. E sad, da živimo negde u EU vratiš im robu i oni je zamene ili vrate pare= nikakav problem, ali pošto živimo gde živimo robu koju si dobio možeš samo da prodaš ili pokloniš jer ti se ne isplati da je vraćaš jer opet plaćaš transportne troškove u dva smera + ponovo carinu za stvar koja ti stiže (ako sam dobro razumeo) jer carinu baš boli dupe što ti je prodavac poslao pogrešnu veličinu. Jednin način je da imaš nekog u EU po mogućstvu u Nemačkoj kome će stići poručena stvar, kada stigne on će proveriti da je to ono što je naručeno, pa ako jeste poslati ovamo a ako nije zajebavti se se sa prodavnicom. To je nažalost proces u koji će se retko ko upustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...