sci 27 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan SAMO TREBA DA STIGNEM DO OAZE U PUSTINJI! mA, NISTA LAKSE ;D ;D :D . iNACE, SAD NIJE PROBLEM KISA, VEC 40 STEPENI U HLADU. dOBRO, U PUSTINJI CU SE RASHLADITI ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako radi makina po toj temperaturi ??? ??? i kako se ti hladis ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Maakina bolje izdrzava od mene, ja se pregrevam non-stop. Pijem 10 litara vode dnevno i tako se hladim. A jos me dodatno greju Sirijke kad ih vidim onako nevinog izgleda, a lepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, evgo opet se zagrevam.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pazi ti da te neki sirijac ne zagreje olovom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Moze i da me oladi hladnim oruzjem ;D. Malo je falilo da me uhapse, jer sam slikovao nekufrku na ulici, pa uslikah i pandura koji je hteo da me apsi. Ali brze noge su cudo nevidjeno.;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, dobro, gde su te slike Sirijki nevinog izgleda koje su melem za oci??? P.S. ako imas neku specijalizovanu za kontuziju levog oka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan SAMO TREBA DA STIGNEM DO OAZE U PUSTINJI! mA, NISTA LAKSE ;D ;D :D . iNACE, SAD NIJE PROBLEM KISA, VEC 40 STEPENI U HLADU. dOBRO, U PUSTINJI CU SE RASHLADITI ;D ;D Pozdrav druze, jebote u kojoj si ti Siriji ? Ja jucer usao iz Jordana ponovo u Siriju do Bosre i temparatura nije nesto puno preko 20 stupnjeva a danas od Bosre do Tartusa puhao takav vjetar da me skoro rusio sa motora i bilo hladno da sam morao extra majicu obuci :-[ Glavno je da se ti dobro provodis, cujemo se! Uzivaj!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Nindza u pustinji!?! FENOMENALNO!!!!! Sledeci put dopisujem Scija na listu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Konacno dodjoh do foruma. Mozda je u Bosri 20, a Tartus je na moru, pa i nema neke veze sa pustinjom, ali ja sam u sred pustinje sad i temperatura je 43 celzijusa :o :o. ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema te da se javis,zabrinjavamo se....kako je na 43c ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sci ima da te pojede skakavci ,pa gde si naso tu da kampujes ,samo guraj napred BRAVO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A jos me dodatno greju Sirijke kad ih vidim onako nevinog izgleda, a lepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, evgo opet se zagrevam.... ;D ...ali ja sam u sred pustinje sad i temperatura je 43 celzijusa... Jel` Brale, jes ` ti otis`o tamo da se zenis ?!?!? ;D ;D I nemo` da fotkas s` ledja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni oko i dalje bolesno... a uzdao sam se u Scija i medicinu sa orijenta... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 18, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti cast Jesi li promenio gume na motoru ili jos traju stare ? Kako se ponasa Yamaha, ima li kakvih problema ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste bre, banditosi, Konacno se dokopah mesta gde mogu da vam posaljem fotke dosta brzo. Na 43 u hladu yamaha uziva malo vise od mene, sad se zainatila i gotovo uopste ne trosi ulje, ka` da sam je sad dotera` iz fabrike ;D.Gume stare, a rade ko` nove. Sad vec imam fenomenalne fotke, oko 1200 . Evo vam malo slicica iz pustinje (sa mojim prijateljima u sred nicega) kad je toliko volite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo....a i neke cisto da vidite da nisam samo paso ;D po pustinji... . Jedna slika treba da predstavlja benzinsku pumpu, gorivo je u buricima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a koja ti ovo zenska,, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zini da ti kazem....radilo se po Nemicam...ups, po Nemackama :P ;D Evo i slika iz oaze u sred pustinje, predivan prastari gradic Palmira...Samo da znate da ove slike gl;edate zahvaljujuci voznjici od nekih 250km doo net kafea ;D Trudim se da ispunim ono sto sam vam obecao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu,,,kad ti zena sazna za nemice nadrljo si... :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti cast Jesi li promenio gume na motoru ili jos traju stare ? Kako se ponasa Yamaha, ima li kakvih problema ? Da odgovorim u Sci-jevo ime posto je covek zauzet pustinjama. Yamaha se ne ponasa, ona samo ide i ide i ide i zavrsicu ovde recenicu da nekucam u nedogled. Yamahe nemaju problema, nisu im fabricki ugradjeni, to imaju neki drugi proizvodjaci, al ti to vec verovatno znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo teraj Sci....i motorom i sa slikama... Fenomenalno je sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 18, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Bravo! Samo da znaš (a verovatno znaš) da trenutno živiš san mnogih ovde. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti naše putnike ( Lokija i SCI-a). Ljudi, svaka vam čast i samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred care! Piši nam kad stigneš i kad nas se setiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...