sale125 680 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi skuterce neko od 50 kubika za svrckanje dok sam u Kraljevu.. Interesuju me samo ozbiljnije marke, kinezi i korejanci ne.. Znaci, aprilia, piaggio, gilera, suzuki, honda.... itd.. ali je bitno da bude 50ccm, odlicno stanje, do nekih 650 evrica, ne ispod 2000 godista, isto je bitno da bude registrovan.. Bilo bi pozeljno da se nalazi u okolini KV-a.. Drugo, treba mi neki motorin do nekih 1000e, max 1100 (mada je i to pitanje..), da bude do 35kw, isto mi treba u nekom ok stanju, da ove sezone nema nekih bitnijih ulaganja.. Enduro, naked, touring, sport, supermoto, sve sem maxi skutera dolazi u obzir, ipak bih nesto na brzine.. Nameracio sam xtz750 kod kolege Aliena, i najverovatnije cu to uzeti, ali za slucaj da se ne budem iskombinovao sa lovom tacnije ako mi bude zafalilo (a kakav sam bakzuz najverovatnije hoce), hocu da imam neku rezervu, znaci neka yamaha xt, suzuki gs500 i tako nesto u tom rangu, sta znam.. Ponudite nesto pa cemo gledati da se iskombinujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...