sasa umag 11 Napisano Januar 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Potvđeni su termini za Motohappeninge na Grobniku u 2008. godini. 06. - 08. 04. 2008. 9. Croatia Speed Weekend 16. - 18. 05. 2008. 29. Motohappening 27. - 29. 06. 2008. 30. Motohappening 22. - 24. 08. 2008. 31. Motohappening 10. - 12. 10. 2008. 32. Motohappening Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jos kao mali mastam da odem na tu cuvenu stazu. A ove godine cu to i uciniti. I to sam rekao u CRO ima vise puta da idem. Valjda neka jugo-nostalgija. Jako sam se zazeleo da vidim kako sada to sve izgleda. Nisam davno bio. Samo gledam slike i divim se. Sale, hvala za kalendar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sebi obecao da ove godine idem do Opatije....i do Umaga na moto skup...i par jos stvari mi je u planu da obidjem u CRO. Bice voooooooznji ove godine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 4, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa idemo bar kao gledoaci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me pamćenje ne vara BG - ZG : 380 km i ZG - RI : 145 km....Ukupno 525 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 4, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ako me pamćenje ne vara BG - ZG : 380 km i ZG - RI : 145 km....Ukupno 525 km Ili Zg - Bg 3 sata,Zg - Ri 1 sat! Ukupno 5 sati s cugom u Zg! Predlažem svima 1. i 3. termin.1. iz razlog najmanje posjećenosti i nestrpljivosti!3. zbog toplog vremena,bazena,blizine mora,hrpe hostesa i uigranih teamova,pa trke izgledaju ko MotoGP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 4, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ako me pamćenje ne vara BG - ZG : 380 km i ZG - RI : 145 km....Ukupno 525 km Ili Zg - Bg 3 sata,Zg - Ri 1 sat! Ukupno 5 sati s cugom u Zg! Predlažem svima 1. i 3. termin.1. iz razlog najmanje posjećenosti i nestrpljivosti!3. zbog toplog vremena,bazena,blizine mora,hrpe hostesa i uigranih teamova,pa trke izgledaju ko MotoGP! ja dolazim kada opet stavis onaj bazen ispred boxa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 4, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ako me pamćenje ne vara BG - ZG : 380 km i ZG - RI : 145 km....Ukupno 525 km Ili Zg - Bg 3 sata,Zg - Ri 1 sat! Ukupno 5 sati s cugom u Zg! Predlažem svima 1. i 3. termin.1. iz razlog najmanje posjećenosti i nestrpljivosti!3. zbog toplog vremena,bazena,blizine mora,hrpe hostesa i uigranih teamova,pa trke izgledaju ko MotoGP! ja dolazim kada opet stavis onaj bazen ispred boxa ;D ;D ;D Sale to buš moral žicat Franca ove godine ! On i ja si više ne pašemo za takve zahtjevne projekte.Dobio sam nemoralnu ponudu iz SERT-a i morao prihvatiti mjesto šefa boxa i glasno ;)govornika,te nutricioniste! ;D Evo kak je to izgledalo sezone 07. I uvećane fotke sadržaja bazena: ;D I da me poslije ne davite...zove se Vlatka ;D O njoj više zna Dirty! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan auu al se tamo uziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine bi konacno i tamo trebalo da jurim sekunde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan hm,hm, mislim da ova godina nece proci da nakon 23god.ponovo posetim grobnik . Ovom prilikom bi se zahvalio i ljudima iz [b]mc.twinhorn-a- pula [/b]na ukazanom gostoprimstvu avgusta 2007,gde na zalost nisam bio na skupu ali obecavam , vidimo se na sledecem skupu. Pozdrav iz Sapca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ju ju ju, ebes motore, Ova Vlatka ubija kako je dobra. Dirty, davaj br na PP :) Odoh da se zenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine bi konacno i tamo trebalo da jurim sekunde... Boga mi, koliko vidim iz d. chaline reportaze, sekunde nisu jedina stvar koja se tamo juri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sekunde su zadnja stvar na Happeningu,najbitnija je strategija! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nomo Doktore vise, kad te molim. Sve smo shvatili i videli. Dolizimo svi! Ne znam ko moze da odoli, a da ne dodje na Grobnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Januar 10, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan zadnji put sam bio na GROBNIKU pre dvadeset godina i posle ovoga ovde sto se vidi vrlo je moguce da ove godine skocim tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan zadnji put sam bio na GROBNIKU pre dvadeset godina i posle ovoga ovde sto se vidi vrlo je moguce da ove godine skocim tamo Ma sta skocim, DOLETIM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Reko sam sebi da moram otici... samo da navatam nekog da se ushtekam na suvozachevo mesto,da mi taj neko potpishe da ce mi biti staratelj i pichi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jebo plavu, to svi 'oće... ;D Nego ona crna iz Suzi tima, koja je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan castor-e nemo' da se svadjamo oko crnke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno nije jedina... A, ako jeste, podijelićemo je bratski. Dogovorićemo se ko će sprijeda, a ko otpozadi... Mislim, da joj priđe... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k7 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci ja ne bih da se zameram ali devojka je iz suzuki tima ,mislim da bi joj najlepse i bilo na K7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k7 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sale hvala na kalendaru,moj ortak i ja smo planirali da dodjemo u 8mesecu da odgledamo trke pa onda nekih petnaest dana da lutamo po jadranu.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi nesto da iznajmim....na primer onaj plavi "Eurorent......a kar...... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sekunde su zadnja stvar na Happeningu,najbitnija je strategija! ;D dobre su Francu ove klompe ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...