Boris_LION 1404 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam dva komada za kola, jedan je otisao sa kolima koja sam prodao, a ovaj je ostao nov ... Stoji i on ... Prolecno/letnja rasprodaja se nastavlja Moze se koristiti u kolima, a i u kucnoj varijanti. Ima autopunjac i prikljucak za adapter, za kucnu varijantu. Iskreno ne mogu da nadjem gde sam stavio adapter za struju, ali potrudicu se da ga pronadjem. Masira, ima grejace, pumpanje vazduha ... Vidim da je svuda oko 6000 din Je li ok 2500 din ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1781 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1026 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je "jaka"? Ja sam kupio skoro kao fotelju, ali taj fazon, ne ona velika od 1500e, i platio sam oko 250-300e, tako da mislim da je ova cena super . Ako neko nije probao (pretpostavljam da je i ova slicna donekel) poprilcno se oseti kada masira, ja sam mislio da je samo neka vibracija kao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Otislo clanu foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...