Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 14, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična organizacija skupa, fenomenalan muzički program i super društvo. Odlični ste domaćini! Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jul 15, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke domaćinima. Čivijaši su oduševljeni organizacijom, i pravim domaćinskim odnosom Temerinaca prema gostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u petak i bilo mi je cool,Temerinci imaju ubedljivo najlepsi prostor za odrzavanje moto skupa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se valjda super proveo ....imam one crne rupe u tikvi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...