Nesa-St 243 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, plan je da krenem sa jos dvoje kolega u ponedeljak 24.06. iz Vranja do CG-mora i nazad oko 1800 km. Znaci tri motora i pet putnika. Prvi dan bi vozili Vranje-Perucac gde planiramo i nocenje, nosimo kamp opremu, ako ima neki predlog za smestaj moze i u bungalovima samo da ne bude mnogo skupo. Ako moze i preporuka sta da se poseti usput, i koje deonice puteva da koristimo od Kraljeva, pozeljan dobar asfalt u pitanju su turing motori. Drugi dan Perucac-Sarajevo, sad je dilema da li preko Pala, posto me gugle vodi preko Sokolca . Isto molim za preporuku oko smestaja u Sarajevu i sta posetiti na ovoj relaciji. Sledeci dan Sarajevo-Budva preko Mostara i obilaska istog, Dubrovnika do Budve Ili Canja gde cemo odmarati dva dana. Sledi Budva-Manastir Ostrog, sa kratkom pauzom u Podgorici, i dalje do Manastira gde bi prenocili u satorima. Od Ostroga bi posli do Zlatibora preko Pluzina i Zabljaka. Na Zlatiboru nocenje i put kuci preko Kopaonika ili Josanicke banje videcemo vec. Molim sve koji nekako mogu da pomognu savetom neka napisu. Zivi mi bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svakako prolazis kroz Sokolac, i kad predjes Romaniju dolazis na raskrsnicu, desno Sarajevo a levo Pale. Pusti se dole i obidji Bascarsiju (usput ti je) nastavis prema Mostaru i pratis putokaz (skrece se levo) za vrelo Bosne. Neces se pokajati jer je predivno uredjeno, a i cene klope i pica su prihvatljive. Jahorinu ostavi za drugi put, a u povratku od Podgorice idi preko Danilovgrada za Ostrog, jer tim putem dodjes tacno do donjeg manastira , a put je nov i nema puno saobracaja. Toliko od mene. Srecan put i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ti dobro napisao (mislio sam da prelazis u Bosnu kod B. Baste) ali vidim da ides na M.Goru i Visegrad. E od Visegrada ides za Sarajevo i kad prodjes Rogacicu dolazis na rasksnicu Sokolac desno, a Sarajevo pravo. Ostalo stoji. Pozdravi mi Gorana pandura iz Manasije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... 1. Jula cu najverovatnije u Sarajevo....tako da i mene zanima neki smestaj za dvoje + motor... Sorry za uzurpiranje teme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem nocenje na rafting kampovima kod Foce,vrlo povoljno i prijatno iskustvo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Misija uspesno zavrsena, pregazeno 1950 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DavorinGS 0 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dolazim iz Slo i tražim informacije: ovaj forum je nešto najbliže što sam našao za moje pitanje: U 8.mesecu idem preko BiH u CG (Ščepan Polje) i dalje. I na putu od Gackega do Foče ima nekih radova. Znate kakva je sad tamo situacija, put? Puno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...