acim 765 Napisano Septembar 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristio neko Ipone 10.4 10W-40? Danas ga je burazer veoma povoljno kupio kod Jasminka, ponajviše zato što je na kutiji nacrtan baš Fazer kakav vozi ;D Polusintetika, čini se nešto slično kao Motul 5100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan U gammu sipao stalno tts.. a kvinkiju treba da radim servis ovih dana,preporuchili su mi motul 5100-15/50... shta mislite? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ipon on se jos ne falsira kod nas ili me demantujte.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @stevo Ne razumem se preterano u specifikacije, ali mi temperatura paljenja deluje previse niska, narocito za vazdusno hladjenje. Repsol 10W-40 - Mek menjac, palio bez sauga, lamele su naglo lepile prilikom kretanja, tj otpustam lagano kvacilo i motor lagano krece, dok u jednom momentu ne cimne, kao da sam naglo pustio kvacilo. Bilo je prilicno nezgodno prilikom skretanja u raskrsnicama, kada je u pitanju kretanje iz mesta i morao sam da drzim noge u pripravnosti za svaki slucaj, jer je cesto zatrebalo "korigovanje" ravnoteze nogama. Iz tog razloga sam ga i prosuo i sipao motul. Motul 5100 15W-50 -Kvacilo funkcionise po ps-u, ali ulje ne prija hladnoj masini. Trazi saug pri paljenju, i zadrzavanje istog oko pola minuta, trzne pri ubacivanju u prvu, teze upada u drugu. Tvrdji je menjac u odnosu na repsol. Kada je masina zagrejana, onda je sve u redu. Ukratko: Repsol vise prija masini, Motul lamelama. Prilikom sledece zamene ulja cu probati neko trece ulje i pokusati da nadjem kompromis. Bajdvej, u pitanju je vazdusno hladjen 250ccm paralel twin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za svog Viraga samo najbolje: CASTROL RS R4 10W50 - cista sintetika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan moja Suza koristi Liqui Moly 10w40 ..... polusintetika .... zadovoljna i Suza i ja izmjena svakih cca 5-6 K ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za svog Viraga samo najbolje: CASTROL RS R4 10W50 - cista sintetika. pošto ga plaćaš ? .... ja dobio par litara na nagradnoj igri, pa bi to prodao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Septembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koristio do sad za skuterče neko ELP-ovo dvotaktol ulje, polusintetiku...ma nešto mi zveckao motor, klip, biksna, ležajevi...uglavnom "nešto" u motoriću. Juče ispustio i bacio to ulje iz čantre i sipao (hvala FGamp!) Motul za 2T, full sintetic...joj razlike, drastične...broj obrtaja se povećao, brzina isto, motorić samo prede, ma ni Z od zveckanja. Jeste da je 3 x skuplje od ELP, ali vredi svaku paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam da za starija kola treba sipati polusinteticko ulje i da je bolje od sintetickog. Za motore, sledeci ovu logiku, verovatno je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzeger 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 15w50 MNOOGO LOSE ULjE!!!! Imam ga u zx6r 99. god. : Menjac cvst, bucan kad se ubacuje u 1. teze ide u 2. kad se zagreje...za 1500km skoro litar mi je masina potroslia, prosucu ga za neki dan! Prosle sezone sam koristio neko ulje Hange Ricke made in Germany,30 eura 4l, extra je ali ga nisam mogao naci kod nas pa sam sipao glupi Motul, sad zovem druga da proba da nadje u Italiji! Ili sipam Silkolene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off ali ajde da ne otvaram drugu temu. Da li ulje gubi na kvalitetu i viskozitetu ako stoji. Planiram da uzmem ulje od 4l da ne kupujem stalno od litar nego da menjam po potrebi. Oce li se smanjiti kvalitet ako tao stoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan samo najbolje............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Maj 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Castrol 15w50 GTX mineralno pre toga Selenia 15w40 polu sintetika (ako se dobro secam), sa Castrolom je ooooosetna razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Motul 300V Factory line Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam Galax Hipol B 90. Ima li neko da mi preporuci bolje za Jawu '87 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 10W40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan mogu li da se koriste ulja za automobil u motoru, i dali skode motoru?razmisljam se o kupovini polusintetickog ulja Mobil 10-40w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tema o auto i moto uljima je bila tako da o tome netreba trositi reci. U tvog Princa mozes sipati to ulje jer Kinezi fabricki u njega sipaju losije ulje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na brzom odgovoru i izvinjavam se administratoirima na postavljenom pitanju u pogresnoj temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Motorex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan ipon sa aditivom za menjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan IPONE KATANA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam sipao Motul 2T za skutere, a sad sam presao na Yamalube iz nepoznatih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje bas oko ove tematike.. u Piaggio beverly-ija ide fabrici AGIP. kao sti vidim niko ni ne spominje to ulje pa me zanima misljenje oko tog ulja/preporuke za ulje za Piaggio beverly. 'fala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...