Dane Deda 2685 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Na linku ispod detaljan opis motora sa opremom, da bi ste videli spisak opreme i opis idite na youtubu, ispod snimka se nalazi sve. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta kazete za motoric? Ne sto je nas, ali stvarno je kao iz radnje.jedino nismo namestili kod slikanja poklopac od akumulatora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 7 godina imao ali onaj drugi model 1100 i mogu da kazem da mi se najvise svidja nekako su je uradeli extra.Ovo je san za ljubitelje crussera a ja bi rado posedovao ovaj primerak da sam u mogunosti. Koja je cena ????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta kazete za motoric? Ne sto je nas, ali stvarno je kao iz radnje.jedino nismo namestili kod slikanja poklopac od akumulatora. Jedno pod pitanje....Dali su ti te bisage na prodaju sto se vide na snimku na stolu..3 komada ili samo zadnja bisaga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 7 godina imao ali onaj drugi model 1100 i mogu da kazem da mi se najvise svidja nekako su je uradeli extra.Ovo je san za ljubitelje crussera a ja bi rado posedovao ovaj primerak da sam u mogunosti. Koja je cena ????? kad otvoris link kliknes na Show more ividis cenu i sta sve ide uz motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan -torba iron horse za zadnji nosac.....sad sam procitao....intersuje me za moju Drag Star ako je ne prodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...