to crank 5454 Napisano Jun 18, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napravismo experiment. Ftj je uplatio 10 E a na moj račun je selo 9.21 Ne verujem da se radi o procentualnoj proviziji ali sve jedno, pretpostavljam da će većina drugara da upati po 10-a e u tom slučaju ćemo da platimo 8% provizije Paypal-u. Iz unutrašnjosti mogu da pošalju poštom Millky-u a oni kojima je lakše da se nađu sa skupljačima lično nek pare dostave u NS Millky-u a BG (AJDE BRE JEDAN BLEJAČ NEK SE PRIJAVI)-u. Kad saberemo cifru ja ću da uplatim sa svog računa a meni će Millky i (AJDE BRE) nekako već da doture lovu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze To Crank ja se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Inace PAYPAL U SRBIJI RADI SAMO PLACANJE, nemoze se dobiti uplata na paypal ali moze da se placa. Treba da znate da ako kupujete nesto bolje odustanite jer ako porucite nesto , nasa carina proverava deklaraciju i po toj deklaraciji sibnu porez 20 % na cenu koja je kod nas... + jos dosta stvari se plati srbiji. Nema veze sa temom ali ovo je drugarsko upozorenje na novi harac republike smrdije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam "ajde bre blejac" zakljinjem se na vecnu ljubav za 2 nedelje pa ono,cimanje itd. Ja cu preko PP-a ako moze kao sto rece ftj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može dirktno na Olafov gofundme.com site. Da ne bi dva puta plaćali proviziju Paypal-u. NEK SE JAVI JEDAN ŠTO NEMA MNOGO POSLA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan . http://www.iomtt.com/News/2013/06/18/Cretu-Hel-charity-auction.aspx . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se niko nece javiti Necu da prozivam ali sta je sa bikerskom solidarnoscu i humanosti??? Realno situacija nije laka sa kintom ovde i svako ko je ucestvovao na TT ucestvaovao je jer je to bila njegova odluka. Nema se para ok ... Racunica 4 piva i 2 kutije cigara je oko 10 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 19, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu pare problem već sakupljanje. Bar ja tako vidim situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu pare problem već sakupljanje. Bar ja tako vidim situaciju. Još gore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja odustajem od skupljanja ... u ponedeljak uplacujem na paypal To Crank jer mora preko ovog site ili imas direkt paypal contact Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3909 Napisano Jun 19, 2013 Ne silazi, 5042 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se uplati i bez paypal-a. for people without PayPal please contact me for bank details... http://www.gofundme.com/38c6x4# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan PA to je direkt Paypal kontakt sa malom redirekcijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 556 Napisano Jun 19, 2013 Pažljivo prati, 639 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Milky ne odustaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Može da se uplati i bez paypal-a. for people without PayPal please contact me for bank details... http://www.gofundme.com/38c6x4# Nisam siguran, ali mislim da nece moci da se salje bankarskim transferom. Mozda ako postoji mogucnost placanja kreditnom karticom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 20, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da ne tupimo mnogo, ko hoće - snaći će se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 20, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 20, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Javio se jedan kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motom , Rimtu , To crank kome da se obratimo da se prebaci tema i na drugo mesto ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5454 Napisano Jun 20, 2013 Integrisan, 13157 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ove napišemo da bi bilo lepo da je prebace negde gde bi bila delotvornija i onda pritegnemo ono dugme "prijavi" p.s. evo sad baš tražim to dugme i čini mi se da sam ga umislio... p.p.s. evo ga s leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Jun 20, 2013 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja sam te prijavio Pratim vas inače, samo moram da vidim da li mogu finansijski da podržim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Djusi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koleka Boban dao 10 e . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ponedeljak se uplacuje na ime BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gofundme.com/38c6x4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...