blind willie 23 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam akciju, hajde da se skupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa, oćemo sutra oko 21h? Poslato sa XXL TV-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 24, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne bi ljutili vaše komšije bajkeri, moj predlog je da se tema preimenuje u ČA-ČA-ČA okupljanja (ovČA-borČA-krnjaČA) :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Opa, znači ima, znači i prozivanja?! Borčanci zbijajte se u redove i turirajte mašine(ko ne vozi matika) sprema se neko nevreme s preke strane! :lol: Ajd recite neko mesto, možda neko terenče u c3(geto)? Izgleda da će sad stvarno neki kijamet da opali :zbunjen: Šalio sam se samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 24, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsijama.. pazi ovi sto prozivaju samo mrtvi pijani polazu test muskosti u pubertetu i predju most ,posle o tome pricaju na nekim porodicnim okupljanjima i rostiljima godinama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne bi ljutili vaše komšije bajkeri, moj predlog je da se tema preimenuje u ČA-ČA-ČA okupljanja (ovČA-borČA-krnjaČA) :moto3: Ca-Ca-Ca, kazes? :nanana: Kao sto rekoh, meni sve odgovara. - Moze neka livada/klupa/terence, a moze i Skver... Kako god odluci vecina. Sutra u 21h u Skveru? Naravno, ko god hoce s leve obale dunava (i sire) moze da svrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 24, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ko god hoce s leve obale dunava (i sire) moze da svrati. Bratske M.Z. Lion i Borča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja potvrdjujem, 21h u Skveru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji radimo... skver necemo videti sutra izgleda : ) Navraticu i ja al kasnije, aku bide bilo ikoga tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo mi i u 22h, nije frka! Za sada, nas dvojica... Ostali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo u racq, ali ne radi. Samo dogovorite, gledacu da doletim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan 21h, Skver! Biću u majici Wild Mangulica! Poslato sa XXL TV-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 25, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam iz borce ali ja bih doslaaaa...a onda smo mogli I kod crne reke... :zvizdi: Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji si u Skver i ne zanovetaj! :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla nensy :-) sto se tice lokacije moze skver, moze reka (samo da mi neko objasni gde se ista nalazi :-) ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljudovi sprečen iz ozbiljnih zdravstvenih razloga, ali ima dana za mejdana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odziv i nije bio neki... Bili smo blind willie i ja, a na kratko nam se pridruzio i onyxia. Fino se ispricasmo, pretresosmo temu "zrenjaniski put" i nadjosmo se na muzici! Sve u svemu, mozemo kada god hocete da se ovako vidjamo, obzirom da nam je svima blizu i da mozemo da izletimo na par sati! Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mala ali raspricana grupica borcanskih bajkera Nadam se vecem broju sledeceg puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam iz borce ali ja bih doslaaaa...a onda smo mogli I kod crne reke... :zvizdi: Sent from my Televizor Pa taman posla da Borčanci dodju u Krnjaču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 1, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan O borcanci @XXXL- nego, jel ti zivis u kombinatovoj ulici? Ti si onaj sto pali motor svaki dan u 8h ujutru, a fala bogu zvuk je do jaja? Ako si to ti, bolji si od alarma keve mi Da ne pominjem decka koji je kupio nekog tomosa skoro pa se vozi ulicom deset metara u krug po ceo dan, ne znam samo kako mu se ne zavrti u glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan O borcanci @XXXL- nego, jel ti zivis u kombinatovoj ulici? Ti si onaj sto pali motor svaki dan u 8h ujutru, a fala bogu zvuk je do jaja? Ako si to ti, bolji si od alarma keve mi Da ne pominjem decka koji je kupio nekog tomosa skoro pa se vozi ulicom deset metara u krug po ceo dan, ne znam samo kako mu se ne zavrti u glavi Nisam taj (a i da jesam, kako si ga opisao sigurno se ne bi dobrovoljno prijavio za javnog indijanca :D). Zivim u centru 1 a nema sanse da me omasis ako me vidis (uparis motor+nick i nema greske ) A taj mucenik sa Tomosom, verovatno vozi od lezeceg do lezeceg posto verovatno ne moze da ih preskoci bez ostecenja motorceta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...