Pablo 1965 Napisano Mart 26, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' najzad sam video gde je taj Solo ali uzalud, naravno. Oko 22.30 nista tamo nije radilo sem nekih mini pizza. Dodise, preko puta bloka, isped grilla Zvrk (dva, cini mi se), bejahu parkirana cetiri motora, dva za jurnjavu i dva za teren mislim, jedan od terenaca bese Africa u standardnoj kombinaciji boja, ostale nisam stigao da "pohvatam" u prolazu. Neko od Novobeogradjana iz blokova sa foruma ili..?[/quote'] To su nasi motori bili, mi smo sedeli i klopali u Zvrku (Dexter, Igor, Jasminko i ja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 27, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa ja kazem zeni da svratimo ali ona se necka, to su nam bivse stranke pa bismo dosta trebali da naklapamo o poslu, kaze ona, ukoliko je neko od gazda tu (otac i dvojica sinova, ne znam ko sad tacno gazduje) a nije izasla da prica o poslu. Tako je to sa zenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Mart 27, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E, pa videli smo mi dva motora (mislim da su neki customi u pitanju) da su prosla juce... Steta, bas je trebalo da svratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 27, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da, to bi trebalo da smo bili nas dvoje, ja na belom, supruga na crnom, oba sijali jer smo ih tek oprali Stvarno steta sto nismo navratili ali rekoh za razloge. Ako, mozete i Vi u nase krajeve, imamo i mi bajk-kafe na raspolaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Mart 28, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo dugo cekanih slika... Opet rostilj u kafani '4 Vetra' Sta da radimo kad je super voznja do tamo, a klopa je skroz ok i nije skupa... 10 motora, parkirani ispred kafane Ivica i Peca u kadru Ekipa se raskomotila Pridruzili su nam se Yoman i Ivanco (sad je 12 motora tu parkirano) Nemamo nesto puno slika, al posto smo vec dosta puta bili u toj istoj kafani (cak nam je i konobar rekao da nas je ocekivao ), nije frka Na Dexterovo insistiranje, konobar je obecao da ce sledeci put da nam napravi i palacinke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Mart 28, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hihihi...vidi Dexxtera...najmanji od svih :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 28, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 28, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan hihihi...vidi Dexxtera...najmanji od svih :twisted: E ti stara, kad neb' vid'la da je nakrivo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 28, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan hihihi...vidi Dexxtera...najmanji od svih :twisted: E ti stara' date=' kad neb' vid'la da je nakrivo :wink:[/quote'] A onda je doshao chika Joca....chisto da "parira".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 28, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A onda je doshao chika Joca....chisto da "parira".... Doduše, za broj manji... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 29, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A onda je doshao chika Joca....chisto da "parira".... Doduše' date=' za broj manji... :twisted:[/quote'] Jes'. Posle pranja sam se malko skupio..Ali znash kaki sam ja nekad bio,EEeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan doooooobro dobro....veeeliki ste oboje......ali nije samo veliccina u pitanju :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baby-poc 0 Napisano Mart 29, 2006 U prolazu, 5 postova Lokacija: Play around the city! Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se zna ona tamo mala neprimetna (sto ce po Dexterovoj zelji da postane plavusa sam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 30, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan aa da da samo da znate dex nam je pojo sve krompirice hehe dakle ko je sta nabo nabo je i macko farbas se u plavo ???? kako nogica , posle onog sudara ???? elem pocistili su sve ko gladna godina a ja naplacivala putarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 30, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko je sta nabo nabo je no comment :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 31, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duca da izjavi nesto dvosmisleno...da mi neko pricao ja mu ne bi verovao I Dexterr nije pojeo puno on je samo smrkao praznu kutiju jafe! P.S. Opaka ova slika sa zastavom "Pirati sa Ibarske" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 31, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Duca da izjavi nesto dvosmisleno...da mi neko pricao ja mu ne bi verovao I Dexterr nije pojeo puno on je samo smrkao praznu kutiju jafe! P.S. Opaka ova slika sa zastavom "Pirati sa Ibarske" , boze pa sta vam je ja nista ...sram da vam udje:) a sto je pšosle njuskao istu kutiju jeste covek faca mame mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baby-poc 0 Napisano April 3, 2006 U prolazu, 5 postova Lokacija: Play around the city! Prijavi odgovor kao problematičan aa da da samo da znate dex nam je pojo sve krompirice hehe dakle ko je sta nabo nabo je i macko farbas se u plavo ???? kako nogica ' date=' posle onog sudara ???? elem pocistili su sve ko gladna godina a ja naplacivala putarinu [/quote'] e pa mogu ti reci..nogica boli bre..iu modrica je gadna..al tesim se procice..ima ko da me leci... :oops: btw..jedva cekam sledecu voznju s vama..i nije samo \dexter pojeo krompirice..vec ima tu jos gladnica...al s njima cu licno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 3, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..al tesim se procice..ima ko da me leci... :oops: Hmmm ko li ce to da te leci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baby-poc 0 Napisano April 6, 2006 U prolazu, 5 postova Lokacija: Play around the city! Prijavi odgovor kao problematičan ..al tesim se procice..ima ko da me leci... :oops: Hmmm ko li ce to da te leci.... :oops: pa...jeste.. :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...