dejan24 322 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 18,00 h. poginuo bajker kod Gamzigradske banje, u blizini Zajecara. Kako sam cuo nezvanicno u pitanju je strani drzavljanin, drugo neznam nista vise. Tu je prosle godine odradjen novi asvalt i ima dobar pravac a i padala je kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanNS 23 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Kako je otoplilo,tako je i crna hronika pocela da se puni. Strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 14, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, gde kod banje? Jel bio u grupi ili sam ? Jel imao saputnika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 14, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno ovo : http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/388107/Poginuo-motociklista-u-saobracajnoj-nesreci-na-putu-Zajecar--Paracin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da to je to, sad sam i ja video. Ode jos jedan mladi zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 523 Napisano Jun 16, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 336 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Sedli smo 4 godine zajedno u klupi... Nemam reci, tuga, neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...