brkicNS 139 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novu lamelu za bandita (1995-2005) koja se ispostavila da mi ne treba, niti ce mi trebati u skorije vreme. Dakle, nov, tek raspakovan set lamela za Suzuki GSF 600 (1995-2005) - 60e. Marko 0605022913 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za sta god. Oprema, gume, bicikl... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 14, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice velicine M? Kociona klesta ? Zadnji kocioni cilindar ? Imam jos ponesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Daj fotke rukavica... Ili toga ponesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 14, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slikam sutra ujutro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slike... i LINK na opis! http://www.motorbikestoday.com/features/Articles/racer_aeropower_glove.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Cena nije fiksna! Moze zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Moze zamena za hranu za pse, kompjutersku opremu, sta god. Lamela je neotpakovana! Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan niko nista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...