Boris_LION 1404 Napisano Jun 12, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo stoji mi ovo dugo, nisam nasao volje da montiram pa ide na dobos, da ne skuplja prasinu vise. 4 bezicne kamere , sa bezicnim prijemnikom. Imate bezicni displej i gledate sta se desava na mestima gde su kamere postavljene. Koriste svoje baterije. Snima i po mraku i snima i zvuk. I imam drzace za sve kamere, da se namontiraju na zid ili gde vec. Cena .... Hm ... 160e komplet 060/0-250-120 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan domet? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan jako je bitan domet,rezolucija,da li postoji mogucnost prikljucka na struju.adapteri... i postoji li mogucnost snimanja..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 12, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Uf za domet nisam siguran, ali 15m sigurno moze, toliko sam probao na kratko. Rezolucija je 640x480 ja mislim, barem na tu rez snima na prijemnik. Prijemnik ima neku svoju malo memoriju, ali moze da se stavi memorijska kartica koju ja nisam dobio. Mogu da se stave na adapter naravno. Slikacu ujutro detaljnije sve pa cu okaciti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Uf za domet nisam siguran, ali 15m sigurno moze, toliko sam probao na kratko. Rezolucija je 640x480 ja mislim, barem na tu rez snima na prijemnik. Prijemnik ima neku svoju malo memoriju, ali moze da se stavi memorijska kartica koju ja nisam dobio. Mogu da se stave na adapter naravno. Slikacu ujutro detaljnije sve pa cu okaciti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko drzi baterija ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 15, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada isprobavao baterije do kraja, samo sam isprobavao da li rade, ali ne verujem da mogu nesto dugo, bas su male, kao kutija sibica. Ipak imam 2 nosaca, 2 adaptera za kamere i adapter za prijemnik. Nova cena 135e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Povodom pocetka leta 120e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Moze brisanje, otisle kamere clanu foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...