Duh 4 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pu pu daleko bilo da moras opet kombijem da ga vozis, izbaksuzira mi "nov" motor. ;D ;D Sto se gabarita tice ne brinii, sad mozes kuku da zakacis za crash bar, pa teraj. ;D Za retrovizore sam nasao šemu, pa ne moras da brines. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srećom, ali što se boje tiče No comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Farbam bandita u metro boje kad mi firma kupi novog monstera:) Skromno! zasluzio sam ja to Najzli je vec jahao firmine boje, ja takodje, tako da ocekujemo farbanje malog Bandita u purple-pink kombinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxa, da, bio sam na saginom sajtu bas juce... Pomoci cu vam oko odabira nijanse, imam istancan ukus. ;D Inace, gume na vilama su od danas crne.. A imam i nove lezajeve tocka i volana.... ;D @Duh --> crash barovi su stvarno ispali malo baz veze, sredi to. koliko su te inace izasli. Ja trazim nekoga ko bi mi uradio za neku normalnu cenu posto sam gledao u Louisu i ne daje mi se 120E Pazi,ako imas uzorak (a imas Josephov), nemas problema. Ja nisam imao, i tu je bio problem, jer je sve pravljeno napamet, na 3 razlicita mesta (jedan savija, drugi vari, treci plastificira). A pored svega imas i garazu, a ja nemam. Savijanje cevi kosta 1e po krivini. Uzmes uzorak, das meni, ja odnesem kod majstora, on to isavija (za bukvalno pola sata), izvaris i gotovo. A kod mene je sve bilo mnoooogo komplikovano...Da sam bio prisutan u proizvodnom procesu, ne bi bilo tako, al jbg, sad cu da ispravljam... A mozda napravim drugi rol bar, a ovaj ostavim za neku drugu priliku, ako kupim kamion da stavim na njega. ;D Ili cu jednostavno da susim ves na tome. ;D ;D P.S.Mozda dodjem u nedelju do NS, ako ti to nesto znaci. Ajde, ako smes . ;D ;D ;D Bez zezanja, hocu ja i uzivo da vidim to cudo od motora ;D Hoces staviti i nalapnice ili ostaje ova agresivno crna varijanta? Da i dalje plasis dede i babe u ulici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe, pa nedelja je vec prosla ;D A ja nisam bio. Ispalili me svi zivi, kakvi ste vi Vojvidjani ljudi, ccc... ;D Ali sam planirao sutra popodne da navratim... Ajd cucemo se pa cemo se dogovoriti... Inace, ulaznice za gledanje Transalpa se naplacuju, ni kod babe nema dzabe, moram da vratim ulozeno. ;D Nalepnice, ko sto rekoh, placa firma (ili sam to samo pomislio a nisam rekao ???). Bice ispisano Honda napred, a na repu verovatno reklama firme (web sajt). Sve to takodje u narandzastoj boji... Tako da to od njih zavisi, meni se nesto ne zuri, imam i drugih stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da su ti oni platili farbanje i crash barove a ti nalepnice al' dobro... Sve sto je dzabe i Bogu je drago. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Platili su plastifikaciju felni i rol barova. A da su oni platili farbanje, i ti bi platio, lepo si rekao, sve sto je dzabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Ja danas dobio neki Panasonic fiksni telefon na nekoj nagradnoj igri u kojoj sam ucestvovao kad sam kupio fiskalnu kasu. Nije nesto ali kad dobijes dzabe vise je nego odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...