slavisa978 104 Napisano Jun 11, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, zbog prelaska na visu kategoriju (Varadero), oglasavam na prodaju moj motocikl. Evo nekih osnovnih informacija i karakteristika: godiste: 1999. presao: 57300 km istorijat: uvezen 2010. u Srbiju i sve tri moto sezone bio kod mene opsti utisak (subjektivan): Presao sam sa njim lepih i spokojnih 15ak hiljada kilometara, nijedan problem, Grcka (Hilandar), Crna Gora, ex YU zemlje, Madjarska, bez kvara (pu-pu), izuzetno pouzdan i upravljiv ... odgovorno bez potrosnje mililitra ulja ... ulje menjano na 5000 km ... oprema i neke dopunske informacije: - nove gume Continental Trail Atack - nov akumulator Exide - povisen vizir by Ivan - kres-bar - zadnji kofer Givi - registrovan do aprila 2014. - zamenjeno ulje i filter ulja polovinom maja, uvek sipano motul 5100 - komplet pregledan pred sezonu CENA: 2550 EURA (kolege sa foruma mogu da racunaju i na mali popust ) Mozda su najbolja preporuka nepristrasne kolege koje me poznaju i poznaju moj motocikl. Za sve dopunske informacije stojim na usluzi, Slavisa 063498330 evo i nekih fotografija hvala svima na paznji, Slavisa 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dobar.Srecna prodaja Slavisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 11, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno kolega. Ziveli! Slavisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 12, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo malog znaka paznje: cerada za motocikl, na poklon Ziveli, Slavisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 13, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan jos jedam maali znak paznje: sajla za zakljucavanje, na poklon, uz motocikl Ziveli, Slavisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 15, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan poklon za kolege, kupce: komplet prve pomoci A kat.(nov) - NA POKLON Ziveli, Slavisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 15, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kako si krenuo ja cu sacekati dok bude motor na poklon 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 16, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan kolega, to su vise mali znakovi paznje nego bas pokloni ... ali mislim da ljudski znace i pokazuju dobru volju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 17, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 2500 eura Ziveli, Slavisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 20, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan prodato. novom vlasniku zelim puno lepih i bezbednih kikometara! Ziveli, Slavisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...