K_A_W_A 946 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo cisto da najavim da ce od 18-20 januara tradicionalno biti odrzan jedan od najvecih moto sajmova. Jel bio neko prosle godine ili ce ici ove? Na njihovom zvanicnom sajtu ima i jedan video clip sa proslogodisnjeg. Ja ga pogledao i zanemeo. Nismo ni mi daleko, ali ipak je ovo na svetskom nivou. Nema sta nema i sve su firme prisutne. A i zna se da su italijani auto-moto nacija. http://www.bike-expo.it/inglese/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da su prosle godine bile takve guzve da su ljudi parkirali kilometrima od sajmista, cak policija nije dozvoljavala prilaz sajmistu (za ne poverovati) automobilima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tu bi me zabolele oci od saranja. Neznas sta da gledas. Zenske ili motore ili opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Januar 3, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Super tema i bas me uvek interesovalo da li je neko isao i kako se proveo. A vise od svega toga me interesuje da li ima neka agencija koja vodi na sajam ono kao na formulu u Budimpesti i slicno. Ako nema vreme je da se neko seti i obezbedi nam osmehe a licu-Pozdrav Marko, Cacak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...