icecool 511 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštavam sve prijatelje da je 6.aprila 2013 preminuo Igor Rožić Roža predsednik MK Iron Heart Sunja iz Hrvatske.Vest sam saznao danas, kad sam ih hteo pozvati u goste.Izdalo ga srce.Zaspao je i nije se više probudio.Neka mu je laka cna zemlja i široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Obično ne pišem u tim temama, ali....neka mu je laka zemlja i široki putevi nebeski....ljudino, gde god da si, ostaješ u našim srcima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 13, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Rožu sam upoznao pre dve godine u Sisku. Veliki čovek i bajker! Široki mu putevi gospodnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...