Lukac 1412 Napisano Jun 3, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ZRX1100 god 1998,pravih 49000km,registrovan na moje ime do juna 2014,ja sam drugi vlasnik (posle vlasnika Svajcarca),apsolutno bez ulaganja cena 2700e,tel 064 9760896 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep primerak ! Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 759 Napisano Jun 3, 2013 MK SO Zandarmerije, 631 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan motor po definiciji prelep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 3, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da ostane u kuci kao drugi motor (uz VFR-a i skuter),medjutim zbog kupovime mobile home dao sam sve na dobos.Pokusacu da prodam oba motora dok je aktuelan oglas prodavca za kucu na tockovima, a ako nista ne uradim sescu na jedan od motora i voznja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Jun 3, 2013 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan motor po definiciji prelep Lep jeste.Samo da nije Kantasaki... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan motor po definiciji prelep Lep jeste.Samo da nije Kantasaki... Japanac, je Japanac, je Japanac.... :takoje: :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Jun 4, 2013 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ali nije HONDA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 4, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan motor po definiciji prelep Lep jeste.Samo da nije Kantasaki... Ima ljudi koji se ipak ne bi složili sa tobom http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Kawasaki/Kawasaki-ZRX1100-1997-2001/ Uz dužno poštovanje i bez namere da te uvredim, iako i sam vozim hondu pre bih uzeo ovu kavu nego tog cbr-a koji ti voziš. To je stvar ukusa a ukusima se ne raspravlja pogotovo se ne ken.a čoveku po oglasu 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14442 Napisano Jun 4, 2013 Cool tip, 3085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam Kovaca,ali pazljivo pratim njegove oglase,i svaki motocikl koji je prodavao bio je vrhunski,i po povoljnoj ceni.Ovaj Kavasaki je odlican primerak,uzeo sam vx 800 Suzuki,da nisam,sad bi ovaj zelembac postao moj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 4, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug Peki je u pravu a inace ovo je jedini naked ove klase koji sam obarao do fusrastera i koji se vozi kao bicikl(za razliku od recimo CB1000 big one ili Suzukija GSX1400)koji po meni nisu toliko za krivine. Opet cu po ko zna koji put reci ,narocito zbog mladjih narastaja -najvazniji je dobar agregat a ovaj na ZRX 1100 i 1200 je neunistiv, lak za odrzavanje i vozim ga kao mog Stila JTD , das gas sa 1500 obrtaja u recimo 3 brzini i on ode ko raketa. Evo jedne zanimljivosti VFR 800 na 110km/h 4500 o/min ZRX ista brzina 3200 o/min no comment Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 4, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Evo jedne zanimljivosti VFR 800 na 110km/h 4500 o/min ZRX ista brzina 3200 o/min no comment No replacement for displacement...ili po srpski:"Zapremina motora je keva" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 597 Napisano Jun 7, 2013 drrmrr, 769 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao lutka! Jedini naked koji bih vozio pored zephyra 1000 Srecna prodaja! A koja je razlika izmedju zzr1100 i zrx 1100 agregata!? Sem u bregastama i korpi!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 7, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan ZRX ima manje konja i drugi obrtni moment ima TPS na karburatorima itd ima razlike . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 7, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Mala korekcija cene samo za forumase 2500e i ostaje fiksna. Imam lepu ponudu za zamenu i doplatu,razmislicu jos neko vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 10, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat prijatelju sa foruma,puno kilometara i sretno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...