sima96 2 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 23 postova Motocikl: Sym Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko iskusan... Probao sam da stavim drugi CDI ali je bio jaci pa mi pregoreo osigurac i zapalio se CDI.. posle toga vratim moj i radi normalno,ali u voznji kod variomata mi se cuje neko lupkanje,kao da kaci od nestoo..Ima li veze to sa izgorelim CDI-om i osiguracem,da napomenem jos jednom,kad sam vratio moj CDi radio je super,sve normalnoo ? POMOC HITNOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh li ja da ne probas to,nisi poslusao vidi se. Dobro je sto je osigurac odreagovao,mogla je da bukne instalacija. To sto se cuje nema veze sa ovim sto se desilo sa CDI uredjajem. To je cista mehanika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima96 2 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 23 postova Motocikl: Sym Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam malo da cacnem,ali mi vise ne pada na pamet da diram nestoo,hjahaaha Hvala na odg pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...