djura 28 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da zapocnem novu temu radi preglednosti. Upravo dodjoh. Akcija je uspela 300% Cestitam svima!!! Jos sam pod utiscima! PUN POGODAK!!! Zajednicka slika pred polazak: Polazak: Put ka Sremcici. Neka lepa devojka koju je kidnapovao originalni Deda Mraz (bracni par Dexterrovic) Mikka The Outlaw Ovo je bez konkurencije najsmesnija slika. Najzli i kolega....neko je rekao - ova dvojica kao da su krenuli da pljackaju banku (tu je kombi, maske, torbe pozadi...) Na ulazu, Mikka i ja Zbog njih smo dosli: KUD: Mikka Mraz na zadatku: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Decembar 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih isto da se pridruzim cestitkama. Na zalost ja sam samo ispratio momke ispred skupstine, ali svejedno sam ostao pun utisaka. Mislim da svi treba da budu prezadovoljni. Nadam se da je i u Sremcici bilo sve kako treba. Veliki plus za BJB zajednicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA 0 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci momci mnogo mi je zao sto nisam ucestvovao. SVAKA CAST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, fenomenalno! Zao mi je sto nisam mogao da postignem, vise srece drugi pit. Jos jednom, sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, sta reci, ostim sve najlepse. Extra odradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Emisija Mire Adanje Polak upravo zapocela kratkom reportazom sa BJB Dedamrazijade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalnica od direktora centra: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 29, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam reci,svima nam cestitam,veliki broj humanista,perfektna organizacija,ta deca tamo,ja ne umem da opisem to,mozda neko drugi moze,srecan sam sto sam doziveo sve ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 29, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Djedovi! ;D Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ej svaka vam cast,, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka cast!!! Oce li biti neka emisija na TV-u da gledamo, ako ima kazite kad. Postavite jos slika, video snimaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D sta jos reci ;D ;D ;D BRAVO SVIMA KOJI SU NA BILO KOJI NACIN UCESTVOVALI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je sve proslo super i u Zrenjaninu i u Melencima. Postavicu slike kad ih dobijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Dosao kuci, zagrlio svoju decu i zatvorio se da se isplacem ko covek. Javno priznajem da sam se danas krio u zadnjim redovima i sklanjao pogled da me ta deca ne vide. Od kad smo usli na kapiju te ustanove i kad su deca pocela da nam pritrcavaju, suze sam samo na trenutke uspeo da obuzdam. Dusa te dece, nebitno koliko stvarno godina imaju, je cista kao andjeoska. Ta dusa pati, to sam osetio. Drago mi je da im je danasnji dan protekao drugacije. Ne mogu da shvatim njihove roditelje koji su ih odbacili.. Peripetije koje sam imao oko motora i ciscenja ulice da bi dao svoj doprinos akciji, sada mi izgledaju nistavne. Predlazem da svako ko je danas imao u ruci fotoaparat, izradi nekoliko klasicnih fotografija sa sto vise dece na njima. Te fotografije bi mogle da se skupe, posalju tamo, da se popuni neki prikladan pano. Neka im bude za uspomenu...do sledece nove godine. klipic: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prebacio sam Bucketov post ovamo da bude preglednije U Novom Sadu je akcija u potpunosti uspela. Evo par slikica... defile U Route 66 U dečijoj bolnici na odeljenju onkologije U centru NS Zahvaljujem se svima koji su potpomogli ovu akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Odgovor Shvabi: Naravno da je onaj lik CVRLE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno nemam reci, znaci kraljevi ste. Samo tako nastavite!!! BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da istaknem jos jednu stvar - ne znam koliko ste primecivali reakcije ljudi sa kojima smo se mimoisli, pored kojih smo prosli, koje smo pretekli, bilo da su bili u autobusu, kolima ili isli pesice....SVAKO, bas svako se osmehnuo, svakom je zaiskrilo oko, svako je gurnuo onog do sebe ako nas ovaj nije video, da bi podelio to sa nekim.....pomislite samo koliko je to ljudi. Necu preterati ako kazem da je u pitanju koja desetina hiljada. Neka se svakome od njih koji nas je video popravilo raspolozenje bar za malo - da li shvatate sta smo mi danas uradili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicica iz BG-akcije BJB deda mrazijada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka cast. Obecavam da cu sledeci put uzeti slobodan dan ili pobeci sa posla. Upravo sam usao u kucu i pravo na forum da vidim kako je sve ovo proteklo. Samo sto moj imenjak kaze, pored radosti koju su deca osetila i meni je velika knedla u grlu zbog njihove sudbine. Koja je sledeca akcija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 29, 2007 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka cast! Odlicno odradjen posao! Tako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 29, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da istaknem jos jednu stvar - ne znam koliko ste primecivali reakcije ljudi sa kojima smo se mimoisli, pored kojih smo prosli, koje smo pretekli, bilo da su bili u autobusu, kolima ili isli pesice....SVAKO, bas svako se osmehnuo, svakom je zaiskrilo oko, svako je gurnuo onog do sebe ako nas ovaj nije video, da bi podelio to sa nekim.....pomislite samo koliko je to ljudi. Necu preterati ako kazem da je u pitanju koja desetina hiljada. Neka se svakome od njih koji nas je video popravilo raspolozenje bar za malo - da li shvatate sta smo mi danas uradili??? Čestitam još jednom! djuro suza mi krenula.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Odgovor Shvabi: Naravno da je onaj lik CVRLE! To sam ja pitao za Cvrleta, ali neznam zasto sada nema mog komentara, bio je tu pa ga sada nema ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan I jos...(izvinjavam se sto neke slike nisu ostre, nije lako gledati svu tu decu....ruka je zadrhtala). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...