muljaz 2024 Napisano Maj 30, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gde ima da se kupi ili ako neko ima da proda... Ne znam koja je masina u njemu i da li odgovara od nekog drugog motorina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Za koji je karb? Za dellorto se lako prepravi na rucni.kosta sica i vecna stvar.Samo ako imas pogodno mesto gde bi smestio pecurku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 31, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram malo da probrljam da vidim. Meni samo rekli da im to nabavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio za moj Keeway Focus automatski saug platio sam 900 din. Imas ga u svim prodavnicama za te stvari samo sto moras svoj da poneses jer ima puno vrsta saug-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...