kameni 1 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da za ovu sezonu kupim novi motor, trenutno imam KeeWay SuperLight(dve godine ga vozam) i interesuje me misljenje (sad ce se svi poceti smeskati) i savet STA KUPITI ? Dvoumim se izmedju novog ili polovnog motora a ono za sta mi treba motor je : - voznja po gradu, malo bankina, malo pesacka staza - otici negde dalje, da ne kazem na more ili slicno preko 500 km - ne planiram da divljam, zavrcem gas i slicno, treba mi motor koji ce da se vozi lako i dugo, da kvaovi nisu cesti, koliko god je to moguce - da ne trosi puno P.S. TDM mi se bas svidja , ali dajte i druge ideje i savete Hvala . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju novog ili polovnog motora Pa trece nema, ili sam ja nesto pomesao? ;D Ukoliko mozes to sebi da priustis, nov, nov, i samo nov motor. Redovno odrzavanje prema user manualu, i manje ce te boleti glava. Pogledaj novog Transalpa i Teneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan TDM je dobar motor to ti govorim iz prve ruke , za putovanja odlican (malo tvrdje sediste) ubrzava dobro ,potrosnja 6-7 litara pri normalnoj voznji .Ali dobar nema ispod 4000 e ( 850).A s druge strane imas klr 500 oko 5000 e nov ,pa onda er-6n.er-6f sve ti je to 5500-6000 novo.Pa transalp,tenera odlicni motori i klasai 600 ccm.Svi ovi motori su slabiji za dvadesetak konja od TDM i nisu u klasi za TDM -om ali su novi sto je vrlo bitno .Inace nov tdm 900 kosta oko 8500 (nesto je poijevtinio).I jos nesto ako nemas nekog prevelikog iskustva ipak ti je moj savet da uzmes nesto od 500-600 ccm tipa enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 29, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o Versysu(Kawasaki) jer ako ti je TDM pred ocima onda ce i Versys da ti se svidi......a nije mnogo para ! Mislim i da mu je potrosnja razumnija nego Tdmu. Jedini problem je ako spadas u kategoriju "visokih vozaca" jer sam ja sa 185cm na granici da kazem da mi je Versys mali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 29, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan kupi novog stromica 650 i bog da te vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Transalp ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=13750.msg183303#msg183303 date=1198940250] kupi novog stromica 650 i bog da te vidi! Nije mi pao mali strom na pamet ali realno to ti je najbolji motor koji mozes za najmanje para da dobijes (nesto preko 6000 e). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 31, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=13750.msg183303#msg183303 date=1198940250] kupi novog stromica 650 i bog da te vidi! Nije mi pao mali strom na pamet ali realno to ti je najbolji motor koji mozes za najmanje para da dobijes (nesto preko 6000 e). bash sam skorije prichao sa jednim mehanicharom i pomenuli stroma 1000 i 650, koje nazhalost nisam ni probao... on kazhe da je 650 mnogo upotrebljiviji od hiljadarke i da je svestraniji... hiljadarka nece u 6. brzinu bez 120 npr. dok mali strom ide kad hocesh u shestu, da je lakshi za vozhnju i manevrisanje po gradu... veliki plus je v2 agregat, bar za mene... ako ostanem na enduru, kupicu malog stroma kad budem imao novca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=13750.msg183303#msg183303 date=1198940250] kupi novog stromica 650 i bog da te vidi! Nije mi pao mali strom na pamet ali realno to ti je najbolji motor koji mozes za najmanje para da dobijes (nesto preko 6000 e). Kawasaki Versys 650 sada je 5.600€ , verzija bez ABS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm more ili neka voznja do 500km to su lepi planovi ali retko se ostvaruju ,realno ces motor najvise koristiti po gradu i okolini njega (200km) tako da nemas potrebe za nekim vecim endurom tipa Transalpa ili v-stroma ,uzmi xt660x ili xt660r veruj ovo ti pisem iz osobnog iskustva ,budi realan koliko cesto ces ici na voznje duze od 200-300km ,svaka cast ljudima koji to sebi mogu cesto da priuste ja na more mogu da odem samo jednom godisnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Kuca posao mi je relacija od 20-ak km, tamo da mi je 100-ka dnevno minimum. Cesto odem van grada, tako da mi treba nesto sto malo trosi, a lepo i lako se vozi. Kroz razgovor sa poznanicima, dobio sam ideju Fazera 600, kazu da se jako lako vozi, da malo trosi, i da moze da se udobno voza na krace relacije. Znam da nije endura, i da je sa cenom malo jaci (oko 6800), ali vidim da i polovni drze cenu. Vase misljenje o njemu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako već ne mora enduro sto ne pogledas Kawu Er6n?Jeftin motor, mene oduševljava dizajnom a uklapa ti se u potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Er6n, nije mi motorda se vozikam ceo dan. Zato i pitam za Fazer jer svi tvrde da je jako lako vozi, i da mozes da se vozas na njemu ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 24, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor,udoban za otici malo dalje,mogu ici i bocni koferi,dobra zastita od vjetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor,udoban za otici malo dalje,mogu ici i bocni koferi,dobra zastita od vjetra. Koliko sam shvatio iz tudjih prica, simpatican ALL-IN-ONE ? To otprilike i trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650 ili Varadero a moze i Versys...Sad samo da definises budzet pa da izaberes od ponudjenih odgovora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni-Sasa 0 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: ITALIJA(LESKOVAC-PIACENZA) Prijavi odgovor kao problematičan V-STROM 650 ili HONDA HORNET. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Pada kredit, tako da je budzet do 7 000 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 27, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce,ako imash imalo aspiracije za putovanjima, biraj na prvom mestu Stroma 650 i posle njega Fazer-a 600. U svakom sluchaju necesh se zeznuti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 27, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o Versysu(Kawasaki) jer ako ti je TDM pred ocima onda ce i Versys da ti se svidi......a nije mnogo para ! Mislim i da mu je potrosnja razumnija nego Tdmu. Jedini problem je ako spadas u kategoriju "visokih vozaca" jer sam ja sa 185cm na granici da kazem da mi je Versys mali! ko gleda TDMa i svidi mu se Versys odmah kod ocnog lekara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 27, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Pada kredit, tako da je budzet do 7 000 ! prodacu ti ja moju apriliu za shest, nemoj da brinesh sve navedene uslove ispunjava, majke mi, a ostaje ti i kusur ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=13750.msg195551#msg195551 date=1201474933] Pada kredit, tako da je budzet do 7 000 ! prodacu ti ja moju apriliu za shest, nemoj da brinesh sve navedene uslove ispunjava, majke mi, a ostaje ti i kusur ;D 20 % ucesce, i ostalo na 5 godina mesecno . . .. . vidi, mi brat mi ne bi prodao nesto pod tim uslovima,ali ako si raspolozen :) .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...