danijel brkic 1 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima imam jedno pitanje .Kupio sam suzuki 750 f i motor je stvarno ful ali bi napravio neke promene pa me zanima da li neko zna koliko ce to da me kosta i ko to radi povoljno i korektno ovaj narandzasti je moj kupio bi far od k6 ili k7 i rep od k6,7,8 i odradio bi na njemu ovako bi to trebalo da izgleda odprilike stim sto bi ga celog posle prelepio u ktm narandzastu sa karbon detaljima ili u narandzasti 3d karbon da li neko zna koliko ce me to kostati i ko to radi? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan oko 120-200 evra samo rad jer bi trebao da se odradi komplet drugi nosac za tu plastiku i oko fara bi trebalo eventualno negde da se doda plastika i da se naprave novi nosaci za far ,zatim da preradis prednji sic ili da se drugi opravi da se uklopi na rezervoar i na plastikama repa i dok kupis moplet polovan rep sa zmigavcima i stop svetlo i far izadje te jos 300-400 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš teme poput Sam svoj majstor, Mehanizacija, podforumi Suzuki... tamo ćeš naći milion avjeta, i hiljadu ljudi koji znaju da ti pomognu. U ovoj temi- teško ćeš naći savjet i da, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam ipak necu nista dirati teze se prodaje kasnije kad je nabudzen a i ovako je lutkica samo cu prelepiti sve crne detalje u karbon i kupiti novu gumu i to je to :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...