Stile 507 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sombora ,zovem se Stipan imam 36 godina,privatni preduzetnik ,otac dvoje dece ,u zivotu sam dva puta provozao automatika kao momcic i pre 10ak godina mi neko dade skuter na 100injak metara,to je moje svo iskustvo i uvek sam govorio sebi da mi to ne treba i da to nije za mene ,mislim da je srce pobedilo razum pre par godina ,predpostavljm da je kriza srednjih godina uradila svoje ,srce je pobedilo razum ,drugar me je provozao na svom gs 650 ,i tu pocinje crv da radi uveliko,masta je proradila ,ovde sam vec dva meseca i pratim svaki dan sta se pise ali ja jednostavno nisam se osecao spremnim da pocnem komunikaciju do sada,verovatno pocetnicka trema ili ko zna sta.. odluka je pala bicu bajker...plan za ovu godinu je da se polozi za a kategoriju ....za ne verovati ni jedna autoskola nema motor u Somboru i da se pocne nabavka opreme za motor trenutno razmisljam o motoru kubikaze od oko 600 ccm u enduro klasi i to bi odma i bio prvi motor ,no da ne duzim tu previse POZDRAVLJAM VAS SVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Maj 29, 2013 Hronični Motociklopata, 7412 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao:) Sve najbolje i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Maj 29, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, ja sam polagao na svom motoru, a takodje sam I drugaru davao motocikl da polaze na njemu.... Hocu da kazem ako jos nisi pazario moped, pozajmi od nekog drugara,pa polazi... Valjda to jos uvek moze tako. Pozdrav I srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo:Samo napred i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 30, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd bar neko dobro od krize. Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...