ISS 1 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da sam u Super veru ( comtrade computers ) video GPS prijemnik za mobilne telefone ( rekose univerzalan, samo da ima bluetooth, jer je preko toga konekcija ) za cenu od oko 4.000 din. Cim nesto vise saznam o tome , cu da napisem, ali mi deluje kao solidna zamena, kada nemas za bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Januar 11, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Wice druze, koristi to sto imas i uzivaj. Tvoj Mobile XT nije kupljen u Srbiji, zato i nema srpski MOraces da se pomiris sa engleskim, ako ne pravac infoteam, oni imaju verziju sa srpskim Mobile XT je relativno nov proizvod pa nisam imao vremena da se puno "igram" sa njim... Pošalji mi tvoj mail na PP pa ću videti da li mogu da ti šibnem Srpski meni i glas na mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za pravljenje glasova za TomTom http://www.gps-srbija.com/viewtopic.php?p=134&sid=e8e836735ca780129905519f6b8e191e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Januar 30, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Od sada Mobile XT Europe dolazi sa i sa SCG! Od novog cenovnika Mobile XT Europe ima i SCG Route na istoj kartici. Cena je sada 22.798,00 Din. Pre ovog paketa jedina varijanta da imate i SCG je bila da uzmete i Mobile XT SCG bundle koji košta 10.903,00 Din. Kako je cena Mobile XT Europe bila 16.850,00 Din. jasno je da je u paketu jeftinije 4.955,00 Din. Uz sve to, ne morate više da menjate kartice! E sad, meni je mnogo isplativije da se kupi nuvi 250 Europe + SCG bundle po 27.754,00 Din. pa imate i kvalitetan uređaj namenjen za istu namenu. A upoređenje mobilnog telefona i namenskog uređaja prosto nema smisla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Januar 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A šta Garmin sprema na tom polju? Ne znam kako stoji konkurencija sa ovom temom jer sam upravo dobio najavu... Garmin nuvifone! Koga zanima više detalja neka pogleda na: http://www8.garmin.com/nuvifone/ A evo još nekih screenova: Imal neko vaki Garmin?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva spravica ! bas lici na iPhone ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Januar 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva spravica ! bas lici na iPhone ! ;D ;D ;D Liči, blago čiči... Mislim da će to biti moj sledeći mobilni. Očekuje se u trećem kvartalu ove godine. Znači početkom jula! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva spravica ! bas lici na iPhone ! ;D ;D ;D Liči, blago čiči... Mislim da će to biti moj sledeći mobilni. Očekuje se u trećem kvartalu ove godine. Znači početkom jula! iPhone je totalna bolestina, kapiram da ce uskoro i u njemu da proradi gps, prava igracka, ja se danima igram, N95 totalno zapostavljen ! ;D neke karakteristike i specifikacije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Januar 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva spravica ! bas lici na iPhone ! ;D ;D ;D Liči, blago čiči... Mislim da će to biti moj sledeći mobilni. Očekuje se u trećem kvartalu ove godine. Znači početkom jula! iPhone je totalna bolestina, kapiram da ce uskoro i u njemu da proradi gps, prava igracka, ja se danima igram, N95 totalno zapostavljen ! ;D neke karakteristike i specifikacije ! Za sada samo najava... moram kući tući će me žena Radim od jutra do mraka... sa maaaanjim pauzama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ehh te zene ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 31, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nice :o Ali tesko da se moze porediti sa N95-3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva spravica ! bas lici na iPhone ! ;D ;D ;D Liči, blago čiči... Mislim da će to biti moj sledeći mobilni. Očekuje se u trećem kvartalu ove godine. Znači početkom jula! Tek? Svaki pristojan PPC mobilni ima sve to već više od dve godine. Još ako OS bude neki "fabrički" pa ne može da se koriste hiljade već napisanih i jeftinih programa biće kao sa McTošom, skupo - lepo - i skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Januar 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva spravica ! bas lici na iPhone ! ;D ;D ;D Liči, blago čiči... Mislim da će to biti moj sledeći mobilni. Očekuje se u trećem kvartalu ove godine. Znači početkom jula! Tek? Svaki pristojan PPC mobilni ima sve to već više od dve godine. Još ako OS bude neki "fabrički" pa ne može da se koriste hiljade već napisanih i jeftinih programa biće kao sa McTošom, skupo - lepo - i skupo. Daleko je do jula... ajd da sačekamo pa da kudimo a? ;D Ko zna šta će još da dodaju kada su i ovo ljubomorno čuvali od radoznalih očiju pa tek sada daju najavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 31, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za te silne telefone treba i dobar nosac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim na SE X10 MOTONAV *Igo* za android platforme i precizan je do maksimuma al sisa bateriju samo tako, ako nekom treba nesto neka me kontaktira na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima problem u novim mapama sa dva - tri grada u Vojvodini (Sirig, Opovo...) put je "u prekidu" pa rutira do NS pa nazad Karta od maja je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Novembar 18, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da sam pisao o ovome još u januaru 2008. A evo "već" je stigao i kod nas: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55310-garmin-asus-nuvifone-m10/ Igram se već nekoliko dana sa njim i za sada sam zadovoljan GPS-om. Telefon ko telefon verovatno sve radi kao i drugi na istoj platformi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima netko da mi pomogne oko Nokie E5? Originalne mape na njoj imaju samo glavne puteve pa bih htio da instaliram nesto ozbiljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...