BMW K1200R 1244 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, raznoliko, avanturistično, nezaboravno... Ovakvu avanturu je nemoguće ponoviti. Neće vreme svakome onako "ići na ruku" Repriza svake godine u Maju moguca ! Bas iz tog razloga sam organizovao sve tri dosadasnje ture (Toskana + Garda Jezero + Alpendorf) iskljucivo u Maju. 1. Cena smestaja najniza u sezoni 2. Ulice totalno prazne 3. Temperature podnosljive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos32 20 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 68 postova Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sale hvala na pozdravu I na slikama Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, raznoliko, avanturistično, nezaboravno... Ovakvu avanturu je nemoguće ponoviti. Neće vreme svakome onako "ići na ruku" Repriza svake godine u Maju moguca ! Bas iz tog razloga sam organizovao sve tri dosadasnje ture (Toskana + Garda Jezero + Alpendorf) iskljucivo u Maju. 1. Cena smestaja najniza u sezoni 2. Ulice totalno prazne 3. Temperature podnosljive Stavi me na waiting list, pls. Bio je plan da se priključim ove godine, samo je otkazao sistem informisanja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 29, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, raznoliko, avanturistično, nezaboravno... Ovakvu avanturu je nemoguće ponoviti. Neće vreme svakome onako "ići na ruku" Repriza svake godine u Maju moguca ! Bas iz tog razloga sam organizovao sve tri dosadasnje ture (Toskana + Garda Jezero + Alpendorf) iskljucivo u Maju. 1. Cena smestaja najniza u sezoni 2. Ulice totalno prazne 3. Temperature podnosljive Stavi me na waiting list, pls. Bio je plan da se priključim ove godine, samo je otkazao sistem informisanja... Nemo, moze, veoma rado ! Jel da otvaramo vec novu temu " Adventura 2014 " ? Meni se u glavi za taj termin muvaju dve interesantne destinacije: 1. Sardinija u Maju 2. Francuske alpe pocetkom Juna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7615 Napisano Maj 30, 2013 MotoDJIR.com, 1428 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bolje zvuči ta Sardinija. Čuo sam da tamo nema pune linije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, raznoliko, avanturistično, nezaboravno... Ovakvu avanturu je nemoguće ponoviti. Neće vreme svakome onako "ići na ruku" Repriza svake godine u Maju moguca ! Bas iz tog razloga sam organizovao sve tri dosadasnje ture (Toskana + Garda Jezero + Alpendorf) iskljucivo u Maju. 1. Cena smestaja najniza u sezoni 2. Ulice totalno prazne 3. Temperature podnosljive Stavi me na waiting list, pls. Bio je plan da se priključim ove godine, samo je otkazao sistem informisanja... Nemo, moze, veoma rado ! Jel da otvaramo vec novu temu " Adventura 2014 " ? Meni se u glavi za taj termin muvaju dve interesantne destinacije: 1. Sardinija u Maju 2. Francuske alpe pocetkom Juna Sardinija bi bila moj izbor u maju. Bio sam tamo 2 puta, otišao bi joššššššššš. Krajem aprila i početkom maja tamo je proleće na vrhuncu. Sve je zeleno, mirišu trave i cveće, turistička sezona još nije krenula... RAJ! A tek putevi, milina u pogledu kvaliteta asfalta (smeđe-siva boja, površina kao brus-papir), bukvalno bez pukotina, zalivenih bitumenom, kao i upogledu projektovanja (tekuča vožnja). U junu je po meni rano otići u Francuske Alpe, La Bonette sugurno je neprohodan a i neki drugi prevoji verovatno također (ako je želja ponoviti uslove Austrije 2013, onda DA). Avgust je meni idealan, u dolini vruče a kada se popneš ne bilo koji prevoj, hladno uz mogućnost grudvanja ponegde. Recimo... na primer... moje subjektivno mišljenje, kako sam ja doživljavao obe destinacije ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemo, za La Bonette i D902 si totalnu u pravu, tu je Avgust idealan. U tom regionu sam mislio vise na nize prevoje zapadnije od D902 kao na vecini sledeceg snimka: Ali o tome u novoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos32 20 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 68 postova Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem reprizu Avanture 2013 , moze cak I neka kraca varijanta od npr.4-5 dana. Ko da ceka godinu dana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Unasu posebno hvala na podučavanju Nemačkog jezika.Dobio sam profesora za dž. Do sada sam bio edukovan samo ovim materijalom: Kratak kurs Nemačkog jezika! Vazna je motivacija ... sada vec polako prelazis na literaturu o Kehlsteinu, naravno u originalu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19383 Napisano Maj 31, 2013 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko fotografija sa mog aparata. Moram da počnem od genijalnih Slovenaca u Ljubljani, padala kiša i ljudi iz hotela me oduševili sa predlogom da motor prenoći u sali za badminton : Da pređem na stvar - ledničko jezero i centar velike ski regije - Zell am See: Super trip - letnja bob staza u Kaprunu (ekipa se istakla za medalju ): Veličanstveni Gerlos pass: Deo ekipe u Kicbilu: Veličanstveni Grossglockner - kada nije gužva, zaista vredi svaki cent (!!!): Inače, smenjivali su se sunce i mećava (ja sam išao 4x gore-dole i svaki put je bio drugi prevoj ): Slika i prilika vremenskih prilika koje su nas pratile - sunce na prevoju i lokalni pljusak u dolini, impresivno: Karakterističan pejzaž, sve vreme vozi se kroz razglednicu : Spremni za put, nagrada je bio pogled : Salcburg, posle celodnevne vožnje: Alpendorf dolina, nepunih 15km od našeg hotela: Vozilo se i po Nemačkoj (apsolutno savršeni šumski putevi i priroda!): Staze i bogaze Tirola (ah, zaljubio sma se!): Šladming: Već pominjani Solk pass: Ima ovoga i u Austriji : Graz, za kraj (i finale Lige šampiona;)): Do sledećeg puta! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 48 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Zaista prava avantura.Pozdrav celoj ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan neponovljivo, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan sekoja cest respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast! Veliki pozdrav za Sashu P i Mimija Vinca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 736 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1128 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,slike su prelepe vidim skupila se dobra ekipa,ajde postavite jos koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7615 Napisano Jun 3, 2013 MotoDJIR.com, 1428 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš link koji te vodi do 400 fotografija...zar to nije dovoljno? https://plus.google.com/photos/109224546228506006917/albums/5880538074743112993 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecass 13 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: BGD Motocikl: Honda ST 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bravooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 7, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jednog pogleda na isto putovanje. Fotke nisu toliko kvalitetne, telefonske su..... Dakle polazak iz Zemuna, u petak oko 2 popodne, ranije se nije stiglo od obaveza.... Kiša me je kao sve pratila dobar deo puta, od 100 Km pre Zagreba, skoro do Ljubljane..... Pred Ljubljanom se malo razvedrava Pristojan smeštaj u blizini Ljubljanskog aerodroma, dakle već na putu za sever..... Ovde sam natrčao na minu, "speed control". Dolazio sam iz ovog pravca - policajac je bio iza motora (nije dozvolio ga fotografišem). Stajao je levo od ove table, pa malo napred. Cijena? Zaista prava sitnica: 30 EUR sa potvrdom, na ograničenje od 50 i vožnju preko 100Km/h. Sa Bojovićem, Milošem i njegovom suprugom putovao sam od Vilaha, gde smo se svi sastali, ispred Louisa naravno. Pijemo kafu 50-ak Km od Alpendorfa. Tokom dana polako pristižu motori u hotel, bili smo tada među malobrojnim gostima. Na kraju dana svi su tu... Milanova turistička agencija je isposlovala otvaranje bazena pred sam naš dolazak,a sauna, tursko kupatilo i ostalo je bilo tu od ranije. Pogled sa terase hotela. Narednog dana, prva vožnja sa gore pomenutim organizatorom..... "Najsrećniji" Mile Ghost! Nockalm. Jedan od najlepših prevoja.... Chichina gospođa i Boki. Živopisni potočić u kome je pronađena navigacija. Dok Mimi popravlja motor, saveta i ideja od nas "navijača" ne manjka! Oni koji su uzdržali od saveta odmaraju..... Kao i Mr. "Loreal".... Drugi dan - ponedeljak, pauza kod Glockenhutte. (Realno, nedostaju nemački umlauti!) Mondenski Zell am See Karpun, dok čekamo prave pustolove da se vrate sa rolerkostera...... Meni najlepše mesto na kome smo bili "glede okoliša"..... Pratimo Mileta u SR Nemačku...... Pauza na povratku. GROSGLOKNER pred polazak. Odličan vozač i divan prijatelj Holger. Preko dvadeset stepeni razlike posle kraće vožnje. Što reče Mile, "Ribarski san"... Počeo je sneg, odjednom, bez upozorenja. Dok deo ekipe juri sneg, a deo je već "pobegao" dole, stajem na pola puta. U trenutku se vreme prolepšava, isto onako kao što se i pokvarilo..... Posle Grosgloknera Miloš i ja krećemo do Louisa i naravno obilazimo i sam Salzburg, na kratko. Narednog dana novi prevoj . Posle duže vožnje po krajnje rurarlnom delu Alpa, zaustavlja nas ovaj pejzaž. Još jedan nezaboravan prevoj i Bojović koji ovu prirodu "vidi" lepše od ostalih. U stvari, on vidi ono što mi ne umemo da prepoznamo. Ispaša "pod ručnom" defiitivno nije fraza.... Poslednji, kišni dan, koristimo za obilazak obližnjeg Lichtensteinklama - vodopada. Žičara u neposrednoj blizini hotela. I hotel. Ne samo da bih opet, nego ovo je kao Marksizam (koji mora da se zna) - ovde mora da se ide. Ako je novac problem, čuo sam da ima dosta povoljnih keš kredita, valjda primaju bubreg za zalogu? Predivno iskustvo, lepo druženje. Hvala svima, a posebno organizatoru i domaćinu Milanu! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6758 Napisano Jun 25, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @radeyamaha: baš si rešio na silu da doguraš do 100tke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...