Audion 3 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi se desio lakši incident, te nešto razmišljam koliko je forumaša imalo bliske kontakte s drugim vozilima ili podlogom, usled svoje ili tuđe greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ti anketa. Ne prihvata mi glas ako kliknem samo da nisam ucestvovao u nezgodi, trazi da odgovorim na oba pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ti anketa. Ne prihvata mi glas ako kliknem samo da nisam ucestvovao u nezgodi, trazi da odgovorim na oba pitanja Ispravio sam. Nemam prethodna iskustva, nemojte mi zameriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Glasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti ovo pitanje bas precizno. Sta ako je neko ucestvovao u vise nezgoda ili incidenata ili udesa, nazovi ih kako hoces. Pri tome je neke sam skrivio, a neke ne. Vidi da malo prepravis ovu anketu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan NISAM!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti ovo pitanje bas precizno. Sta ako je neko ucestvovao u vise nezgoda ili incidenata ili udesa, nazovi ih kako hoces. Pri tome je neke sam skrivio, a neke ne. Vidi da malo prepravis ovu anketu. U tom slučaju izaberi po tebi najvažniji. Alat kojim se raspolaže je ograničen, tako da je teško biti precizan u meri u kojoj očekuješ. U svakom slučaju, mislim da bi orjentaciona slika o stanju stari u toj oblasti svima bila od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1212 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Heh tek sam poceo da vozim posle 20 godina i za sad nisam ucestvovao ali po svemu sto citam u novinama i ovde na forumu cini mi se da je to neizbezno i da cu pre ili kasnije ucestvovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...