Disko Nindža 10995 Napisano Maj 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7527 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja smo resili da posetimo to cuveno "Madjarsko more" , i mogu reci da osim sto voda nije slana, sve ostalo je ko da si na moru, mnostvo hotela uz obalu, kampovi, plaze, priroda... Slike koje smo napravili sam nabacao u jedan video klip, ko nije bio da vidi kako je, mada, uzivo je mnogo lepse Balaton 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan malo je mutno jezero? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2896 Napisano Maj 25, 2013 Braveheart, 717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan U pa ovo je bas lepo... Hvala sto si podelio sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10995 Napisano Maj 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7527 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu druze imenjace, nadam se da ce drugima biti lepo kao i meni sto je bilo ako se odluce da odu Inace ovo je bila kratka jednodnevna ekspedicija, cisto da vidimo kako je, i definitivno cemo ponovo otici negde u leto na nekoliko dana da kampujemo @mile fazer - pa jezero ko jezero, nije sigurno prozirna voda kao u Puli ali meni je ok posle sam saznao da je velika vecina dna jezera pokrivena peskom, pa zato voda ima lepu i svetlu boju, a inace jezero nije mnogo duboko, najvece dubine su jedva 3 metra, i zato smo se iznenadili kad smo bili 4-og maja dosta ljudi se kupalo, vode je bila (bar meni) iznenadjujuce topla za ovo to doba godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4485 Napisano Maj 25, 2013 motoras, 2534 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe su fotke. Stvarno lepo izgleda Balaton. Inace,ja sam mislio da je tamo sve ravno kao tepsija,a vidim da ima i neki brezuljak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotke....U kom mestu si bio i koliko ima km do tamo,posto za dve nedelje i mi planiramo da idemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 562 Napisano Maj 25, 2013 Pažljivo prati, 643 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi se baš moglo uskoro provozati. Nije daleko tako da se može uhvatiti toliko vremena. Hvala na fotkama i ideji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan malo je mutno jezero? Balaton = blatno jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10995 Napisano Maj 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7527 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan dosli smo iz pravca Enying do Balatonaliga, i onda smo vozili uz obalu sve do Tihany, zatim presli trajektom do Zamradi i onda zatvorili krug ponovo u Balatonaliga, sve u svemu obisli smo pola obale Balatona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...