MileM 139 Napisano Maj 25, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, cim ukljucim tj. dam kontakt motoru on odma pali stop svetlo i gori sve dok ga ponovo ne ugasim. Merio sam multimetrom voltazu ne menja se dok pritiskam prednju i zadnju kocnicu. Druga sijalica se pali tek kad ukljucim svetla na motoru. Predpostavljam da je zalepio na kocnicu, e sad ja ne znam gde mu je taj prekidac ni kako da ga osposobim da radi, zadnja kocnica mu je nozna. Sta predlazete da pregledam? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 25, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Sta predlazete da pregledam? Pozdrav! Nisi napisao koji motor, zadnja na polugu il hidraulika? Sigurno je zalepio jedan od prekidaca il na zadnjoj il prednjoj isprati zice oko napred rucice, nazad poluge, pa raskaci jednu po jednu da bi saznao koji je prekidac zalepio....a ta druga sijalica koja se pali je predpostavljam pozicija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 25, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta predlazete da pregledam? Pozdrav! Nisi napisao koji motor, zadnja na polugu il hidraulika? Sigurno je zalepio jedan od prekidaca il na zadnjoj il prednjoj isprati zice oko napred rucice, nazad poluge, pa raskaci jednu po jednu da bi saznao koji je prekidac zalepio....a ta druga sijalica koja se pali je predpostavljam pozicija Motor je Longbo lb50y-5a, obe su na hidrouliku. Sad cu detaljnije ispratiti zice pa javljam kakvo je stanje... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan kod mene ima dve sijalice u stop svetlu sa po dva vlakna,tako da obe gore(slabije) kad je pozicija i obe(jace) kad kocis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 25, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema konektor, te dve zice se gore kod sedista umotane sa drugim i tako idu dalje, ali kod nozne kocnice iza maske je zica umotana u izolir pa predpostavljam da je radjeno nesto oko te nozne. (sa tim problemom sam ga kupio) A sto se tice sijalica kad sam otvorio prvi put izgleda da su tu bile led diode ali je to sklonjeno i postavljene 2 sijalice i obe su bile izgorele. Sad sam napravio samo poziciono a stop svetlo nisam prikljucio zato sto stalno radi. Pogledacu u toku sledece nedelje da skinem tu masku i vidim sta moze da se uradi, pa javljam... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan pa ako su ti zice spojene i izolirane onda je sigurno crko prekidac pa je neko povezao direktno,raskaci te 2 zice i sijalica ce se ugasiti...posle toga nadji gde ima da se kupi taj prekidac i zameni ga..ili oteraj kod majstora da zamene ako ti ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 30, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam skinuo masku i kao sto sam reko pored nozne kocnice sam skinuo izolir sa zica i naso direktno spojene zice. Rastavio sam ih, dao sam kontakt i sad nije svetlela sijalica za stop, pretisnuo sam prednju kocnicu nece da svetli stop. Onda sam probao da ga upalim, na dugme ne reaguje, pali na kurblu ali kad opet stisnem prednju kocnicu nista. Ne znam kakve veze ima to sa paljenjem, evo slike gde su te zice: Sta predlazete? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 30, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nece da ti zavergla jer "sistem" trazi da bude pritisnuta neka kocnica da bi zaverglao, a zna da je pritisnuta kocnica tako sto skida signal sa prekidaca... E sad to sto ti ne svetli kad pritisnes prednju znaci da ti ne radi prekidac na prednjoj a isto vazi i za zadnju samo sto su tamo skinuli sa prekidaca kocnice i spojili direkno da bi palio na dugme... Lociraj prekidace, proveri dali rade, ako ne rade vidi zasto i dali mozes nesto da uradis, to ti je opcija 1 a opcija 2 teraj kod nekog elektricara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 30, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, Sto se tice zadnje mogu to da sredim nije mi problem, ali za prednju gde se nalazi taj prekidac i da li je moguce nekako popraviti, posto tesko mogu da nadjem delove za ovaj model. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 30, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod mene popravljao na prednjoj..kod mene je bio u rucici za prednju kocnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 30, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mogu da uradim da nekako proradi to dugme posto novi deo ne mogu da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 31, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ma skini prekidac, sigurno nije pravljen unikatan za tvoj tip motora nego jedna fabrika pravi prekidace a proizvodjaci motora i skutera kupuju od njih, tako da ces sigurno naci nesto da namestis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jun 1, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam, sutra idem po novi, danas sam sredio prekidac na zadnjoj. Sve radi kako treba. Hvala na pomoci! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...