Alex018 415 Napisano Maj 24, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan doslo je do nekih promena pa obnavljam tj postavljam novi oglas. dajem burgmana 650 2003. god za auto. moze neka moja doplata. burgman je skoro registrovan i u odlicnom stanju. za kes 2800e fiksno, u zameni zavisi od vase ponude. slike kad budem za kompom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 24, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan znaci zamena iskljucivo za auto do cene skutera a moze i skuplji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Maj 24, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Možda za ovako nešto : http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1288287_Alfa_Romeo_147_2001_god Ključ za ključ ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 25, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi imacu je u vidu. iskreno, da sacekam jos neku i vidim koja bi mi najvise odgovarala. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Maj 25, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja čisto da ponudim, imam 6 (šest) automobila u dvorištu, što moja privatna što ostalo od Auto škole zbog smanjenog obima posla. Ne mogu da se okrenem u dvorištu, pa bi menjao čisto da dobijem više slobodnog prostora . Inače Alfa je baš O.k., spolja lepa, unutra je crna koža u odličnom stanju, unutra je mnooogo lepša nego na slikama. Ovako utegnuta, trap sam joj uradio ( što je njima mana), ništa ne lupka, ide kao mećava, vodi se na čoveka iz Aleksandrovca pa ti ni eventualna papirologija nije daleko, U svakom slučaju, Sretno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 25, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan lep skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da svratim i da preporucim svaku saradnju sa Jasminkom iz licnog iskustva! Covek kaze kako jeste, ni manje ni vise, nego uvek realno! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 26, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan obzirom na brdo nerealnih ponuda cena u zameni mi je 3200e, naravno pod uslovom da mi odgovara to sto se nudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jun 2, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan do kad je registrovana alfa, ima plin? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Jun 2, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nema plin. Registracija je istekla 29.05. ali ja preuzimam na sebe prenos i registraciju tako da kupac dobija "na svoje ime" upravo registrovan auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...