Burek 0 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Honda Dominator 650 RD02 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vlasnik ovakvog motora i moze li mi reci nesto vise o njemu ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Maj 24, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u forumu Kineska imperija,tamo ce ti sigurno neko pomoci. Posedovao sam QM 250 coper...i cini mi se da su to jedni od boljih kineskih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burek 0 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Honda Dominator 650 RD02 Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa Probaj u forumu Kineska imperija,tamo ce ti sigurno neko pomoci. Posedovao sam QM 250 coper...i cini mi se da su to jedni od boljih kineskih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Maj 24, 2013 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Generalno quinqi motocikli nisu losi,pod uslovom da se dobro ophodis prema njima .ja u svom posedu imam krosa od 200ccm,kupio sam ga novog 2006,osim jednog reglera i jednog frajlaufa,koji uzgred budi receno nije valjao od pocetka ,nisam imao drugih problema ,tako da sam generalno zadovoljan .od mene toliko.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...