Ivan@Ö 62 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju stavljam jaknu kupljenu prosle godine u Hein Gericke-u. Dakle, jaknu sam koristio jednu sezonu, nije padala sa MOTORA, protektori u originalnom stanju. Na jakni se ne vide nikakvi znaci koriscenja, dakle nema nikakva ostecenja. Velicina XXL, ali bih pre rekao da odgovara realnoj XL velicini. Protektori se nalaze na ramenima, laktovima i ledjima. Vodo i vetro nepropusna preko Sheltex membrane... Poseduje i rajfeslus za spjanje sa pantalonama. Za ostala pitanja najbolje da me kontaktirate preko PP. Cena nove jakne je bila 99€, neka bude 55€ za kolege forumase. Slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok i koliko kg imas da znamo od prilike zbog velicine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Oko 2m visine, ali sa uzim ramenima od nekog standarda za tu visinu. Dugacke ruke mi to kompenzuju. Masa oko 95 kg. Mislim da mi je savrseno pasovala, odprilike ko da su je po meni sili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan A tu je i zimska postava koja se skida naravski. Vrlo topla jakna za neko blaze zimsko vreme, ja je vozio do 5 stepeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno- jakna stize u Beograd sutra i od cetvrtka se moze pogledati na Slaviji ili Vozdovcu. Cena i dalje ne promenjena - fer! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Super jakna ya OK novce. Da li je moguce da nema zainteresovanih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 45€, vazi iskljucivo narednih par dana, tacnije do petka 28. juna. Navali narode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...